Vækst i life-science skal drive trecifret millioninvestering i 18.000 kvm flerbrugerejendom

Nordicals udbyder nu Lyfaparken, som er et 18.000 kvm erhvervsdomicil i erhvervsområdet Kildedal i Ballerup Kommune, tæt på store life-science virksomheder som Novo Nordisk, Leo Pharma og Oticon. Det er forhåbningen, at flere virksomheder indenfor dette segment vil slå sig ned i området og få netværket af den slags virksomheder til at vokse.

Den kommende ejer af ejendommen skal smide et trecifret millionbeløb for at blive indehaver af skødet.

– Vores forventninger er, at Lyfaparken vil få stor interesse fra både danske og udenlandske investorer. Foruden ejendommens gode beliggenhed og lette tilgængelighed er der tale om et yderst attraktivt multibrugerdomicil på mere end 18.000 kvadratmeter, som fremstår i et pænt og moderne udtryk, siger Anders Bengtson, der er partner i Nordicals København.

Salgsopstillingen spiller især på beliggenheden 150 meter væk fra Kildedal Station og adgang til Frederikssundsmotorvejen,

Læs også: MOE får flere 3.500 kvm mere at boltre sig på i Buddinge

Læs også: Peter Winther og Jesper Norgart: Optimeringer giver flere tomme kontorkvadratmeter

Læs også: Leo Pharma bygger 5.000 kvm fabrik til 1,5 milliard kr. i Ballerup (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder