LEA Ejendomspartner vokser i Odense efter succesfuldt halvt år

LEA Ejendomspartner har haft så stor succes med at etablere sig uden for København, at ejendomsadministrationshuset har ansat tre nye medarbejdere i løbet af det seneste halve år, siden Odense-afdelingen åbnede i sommeren 2018.

På det forgangne halvår er virksomheden således gået fra en til fire medarbejdere. Seneste tilføjelse til teamet er Nicolaj Rübert Boje, som kommer med en baggrund fra Deas og Azets. Nu har teamet samlet 86 års erfaring med administration af ejendomme.

– Det har været en fantastisk udvikling, siden vi startede. Vi har formået at samle nogle af de mest kompetente ejendomsadministratorer, som samtidigt er indgroede fynboer og møder vores kunder og deres lejere i øjenhøjde, siger afdelingsleder Joachim Wengenroth.

LEA Ejendomspartner er et landsdækkende ejendomsadministrationshus, som beskæftiger ca. 60 medarbejdere med afdelinger i Næstved, Herlev, Odense og Kolding. Moderselskabet er EDC Poul Erik Bech.

Læs også: LEA Ejendomspartner henter ny adm. direktør

Læs også: Park Street Nordicom i modangreb på Poul Erik Bech efter ophævet kontrakt (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder