Adm. direktør Kurt Immanuel Pedersen, H.C. Andersen Adventure Tower

Investorer skyder over 30 millioner kr. i H.C. Andersen Adventure Tower

Det omdiskuterede H.C. Andersen Adventure Tower, HCAAT, i Københavns Nordhavn tager et lille skridt nærmere på at blive ført ud i livet.

Således skriver dagbladet Børsen, at selskabet bag projektet har fået en kapitalindsprøjtning på lidt over 30 millioner kr. og fået tilsagn om et yderligere tocifret millionbeløb. Kapitalen kommer fra blandt andet FB Gruppen og Sealand Capital.

– Jeg er selvfølgelig en glad mand. Det er en vigtig milepæl for os. Frem mod lokalplanen skal vi bruge cirka 55 millioner kr., blandt andet til arbejdskapital til at lave skitser og til at sikre organisationen, men vi skal selvfølgelig også ud og have langsigtede investorer med, siger adm. direktør Kurt Immanuel Pedersen, H.C. Andersen Adventure Tower, til Børsen.

I december 2018 indgik HCAAT en betinget grundkøbsaftale med By & Havn om etablering af forlystelses- og oplevelsespark samt højhus på op til 280 meter og cirka 200-300 almene ungdomsboliger på et areal op til 103.500 kvm i Ydre Nordhavn.

Læs mere i H.C. Andersen Adventure Tower indgår betinget grundkøbsaftale med By & Havn (+)

Læs også Idémand bag H.C. Andersen-tårn tanker fornyet optimisme efter politisk medvind (+)

Læs også Politisk modgang til Nordhavns-tårn: Idémand overvejer ny placering i Danmark eller i udlandet (+)

Læs også Afgørelsens time for Nordhavns-tårn udskudt til 8. maj

Læs også Politikere udskyder beslutning om H.C. Andersen-tårn





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder