Stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen. Foto: EDC Poul Erik Bech

LEA Ejendomspartner søger fem medarbejdere til Næstved-kontor

(Artiklen er opdateret kl. 10.42 med udvidelse af Næstved-kontoret)

Administrationsselskabet LEA Ejendomspartner udvider sit kontor i Næstved og slår fem stillinger op.

Udvidelsen skyldes især en øget kundetilstrømning, siger Martin Andersen, afdelingschef for LEA Ejendomspartner i Næstved.

– Vi mærker den lokale vækst i Næstved med flere og flere, der kommer til os med behov for hjælp til at administrere deres ejendomme eller ejer-/andelsforening. Det gør også, at vi er nødt til at løbe hurtigere og derfor har brug for flere til at tage fra, siger Martin Andersen.

Poul Erik Bech er adm. direktør for LEA Ejendomspartner, som er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen. For ham er stabilitet et vigtigt konkurrenceparameter, når det kommer til ejendomsadministration. Det opnår man ifølge ham især ved at satse på medarbejdere, der bor lokalt.

– Det er mit indtryk, at der findes flere dygtige medarbejdere med speciale i ejendomsadministration, som er bosat i Næstved-området, men arbejder i hovedstadsområdet. Dem vil vi gerne tilbyde et afvekslende og udfordrende lokalt arbejdsmiljø samt give dem muligheden for oven i hatten at spare op til to timers transport hver dag, siger Poul Erik Bech, der i november 2018 blev direktør for LEA Ejendomspartner, da Troels Riis Poulsen stoppede efter 14 måneder på posten.

Læs mere i Poul Erik Bech: Derfor stopper direktør for LEA Ejendomspartner (+)

Læs også Direktør for LEA Ejendomspartner stopper (+)

LEA Ejendomspartner beskæftiger i alt cirka 60 medarbejdere i henholdsvis Næstved, Odense, Kolding og på hovedkontoret i Herlev. EDC Poul Erik Bech, moderselskab i koncernen og landets største mæglervirksomhed, beskæftiger flere end 500 medarbejdere.

Læs også Park Street Nordicom i modangreb på Poul Erik Bech efter ophævet kontrakt (+)

Læs også Poul Erik Bech: Mange udfordringer med Park Street Nordicoms lejere (+)

Læs også LEA Ejendomspartner opsiger kontrakt med Park Street Nordicom efter et år





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder