Stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen. Foto: EDC Poul Erik Bech

LEA Ejendomspartner opsiger kontrakt med Park Street Nordicom efter et år

På grund af uenigheder om den daglige drift har LEA Ejendomspartner valgt at opsige samarbejdet med Park Street Nordicom, som er blandt administrationsselskabets storkunder.

Opsigelsen sker 12 måneder efter, at samarbejdet trådte i kraft 1. december 2017.

Om opsigelsen oplyser mæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech, som står bag LEA Ejendomspartner, at aftalen indeholder et gensidigt opsigelsesvarsel på 3 måneder, og at aftalen tidligst kunne opsiges efter et år, hvilket LEA Ejendomspartner har valgt at benytte sig af.

Opsigelsen sker, fordi ”det trods flere møder med Park Street Nordicom ikke har været muligt at nå til en enighed om centrale spørgsmål vedrørende den daglige drift.”

– Som et professionelt og etableret ejendomsforvaltningsselskab er det meget vigtigt for os, at vi har den nødvendige myndighed til at etablere en tilfredsstillende ejendomsforvaltning. Det er naturligvis aldrig en ønskværdig opgave at skulle opsige en stor kunde, men vi har vurderet, at der var større hensyn end omsætningen, forklarer Poul Erik Bech.

LEA Ejendomspartner er 100 procent ejet af Poul Erik Bech og familie.

Portefølje på 2 milliarder kr.
Det europæiske ejendomsselskab Park Street Nordicom, som er børsnoteret, drev per 31. august 2017 55 investeringsejendomme fordelt i hele Danmark til en samlet vurdering på cirka 2 milliarder kr. Ejendomsselskabets portefølje bestod ved datoen – forud for samarbejdet med LEA Ejendomspartner – af kontorer, butikker og boligejendomme med et samlet areal på 247.000 kvm.

Estate Media forsøger at få en kommentar fra Park Street Nordicom.

Læs mere i Park Street Nordicom lægger administration af 247.000 kvm hos LEA

Læs også Poul Erik Bech: Derfor stopper direktør for LEA Ejendomspartner (+)

Læs også Direktør for LEA Ejendomspartner stopper (+)

Læs også LEA Ejendomspartner åbner kontor i Odense med erfarne folk

Læs også LEA Ejendomspartner ansætter Troels Riis Poulsen som direktør





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder