Ban Ki-moon. Foto: FN

Ban Ki-moon åbner Mipim i jubilæumsåret

Om kun knap halvanden måned åbner den 30. Mipim i rækken. Det bliver en jubilæumsudgave, og nu begynder Mipim at offentliggøre årets vigtigste begivenheder for den samlede messe.

Det bliver FNs tidligere generalsekretær Ban Ki-moon, den 8. i rækken, der sad i embedet fra 2007-2016, som kommer til at give åbningstalen kl. 14 den 12. marts i Palais des Festivals i Cannes. Han vil dele sit syn på de nye globale udfordringer fra klimaforandringer til økonomisk urolighed til øget pres på energi og vand.

– Temaet for den 30. udgave af Mipim bliver ‘Engaging the Future’, og det inkluderer at addressere, hvordan kommende generationer vil bo og arbejde i en verden, der bliver stadig mere befolket. Ban Ki-moon har stået i spidsen i forhold til at sætte en bæredygtig udvikling på dagsordenen, og hans åbningstale forventes at sætte barren højt for den 30. udgave af Mipim, siger  Director Ronan Vaspart, Mipim.

Læs også Dansk Mipim-stand på plads – se bidragende aktører her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder