Mipim.
Mipim

Dansk Mipim-stand på plads – se bidragende aktører her

En række store sponsorer har de seneste måneder givet økonomisk håndslag på at bakke op om den danske stand på Mipim. Det betyder, at der igen bliver en dansk stand, når Mipim fejrer sit 30. års jubilæum den 12.-15. marts.

De største sponsorer på den danske stand på Mipim tæller en række offentlige og halvoffentlige aktører som Københavns Kommune, Ballerup Kommune, By & Havn, Kanalbyen Fredericia, Køge Kyst, Nærheden, Naturbydelen Ringkøbing og Odense kommuner. Fra privat side er Rambøll, NPV, Arkitektgruppen, Atlas Management, HD Lab, Cree og Gefion de største investorer samt Estate Media.

Næste bånd i kategorien Great tæller Årstiderne Arkitekter, Carlsberg Byen, Copenhagen Capacity, Egedal Kommune, FB Gruppen og MT Højgaard.

Den sidste kategori tæller AI Gruppen, Airport Project Development, Arealudviklingsselskabet Høje-Taastrup, Bonava, CBRE, Cobblestone, Danielsenspaceplanning, Dorte Mandrup Arkitekter, EDC Erhvervs Poul Erik Bech, Exometric, Horten Advokater, Juul Frost Arkitekter, Kammeradvokaten, Kromann Reumert, LE34, NREP, Sjælsø Management, Skanska, Tetris, NCC Property Development og Tyrens.

Landsformand for Byggesocietetet, Tony Christrup, udtrykker en stor tak til sponsorerne, men kommer også med en opfordring: Husk nu, at der også skal bakkes op dernede, for det er ikke givet, at de internationale investorer bliver ved med at komme, hvis ikke:

Læs også Dansk deltagelse på Mipim 2019 er udfordret

 

 

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder