Kim Nielsen. Foto: DIP og JØP

Deas mister direktør – skal være ansvarlig for pensionskassers ejendomsportefølje

Kim Nielsen skifter fra en stilling som afdelingsdirektør i Deas, hvor han hidtil har været chef for Deas Asset Management, til en nyoprettet stilling som Head of Project Development i P+, som er administrationsfælleskabet for pensionskasserne DIP og JØP.

Tidligere har Kim Nielsen været CFO/COO i ejendomsinvesteringsselskabet Dades.

Ansættelsen sker for at øget fokus på udviklingen af ejendomsporteføljen.

– Vores ejendomsportefølje har løbende leveret gode, stabile afkast, og det er vores mål, at porteføljen skal vokse med op til 50 procent de kommende år. Derudover vil vi gerne tidligere ind i udviklingsprocessen i mange af de projekter, vi investerer i. Kim Nielsen har kompetencerne og den nødvendige erfaring til i samarbejde med resten af teamet at løfte den opgave, siger investeringsdirektør Mikkel Svenstrup, P+.

P+ har ejendomsinvesteringer for 12 milliarder kr. I modsætning til et generelt sløjt investeringsår på aktiemarkederne har P+’s ejendomsportefølje leveret stabile, tocifrede afkast, bemærker Mikkel Svenstrup.

Selv siger Kim Nielsen, der tiltræder som Head of Project Development i P+ den 3. januar:

– Jeg ser meget frem til at udvikle P+’s ejendomsportefølje. Både når det gælder eksisterende ejendomme og helt nye udviklingsprojekter. Det er et område med store muligheder for at skabe attraktive afkast for DIP og JØP’s medlemmer.

DIP og JØP er 100 procent medlemsejede pensionskasser for blandt andet ingeniører, jurister og økonomer. Tilsammen har de to pensionskasser 120 milliarder kr. under forvaltning og mere end 92.000 medlemmer.

Seneste navnenyheder:

Dall & Lindhardtsen overtager Leandesign

Sweco henter markedschef i Moe til ny Design Hovedstaden-afdeling (+)

Ejendomsforeningen Danmarks nye navn endelig vedtaget

Bruun & Hjejle opruster med fire nye partnere

C.W. Obel Ejendomme finder boligchef til nyt selvstændigt forretningsområde (+)

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder