Jens Christian Christensen.
Jens Christian Christensen

Dall & Lindhardtsen overtager Leandesign

Arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen og totalrådgivningsvirksomheden Leandesign har gennem længere tid haft et tæt strategisk samarbejde på en række projekter og med en række faste bygherrer.

Nu har stifter Jens Christian Christensen valgt at lade Dall & Lindhardtsen overtage selskabet. I den forbindelse  overtager Dall & Lindhardtsens en række af Leandesigns faste bygherrer, og samtidig bliver Jens Christian Christensen ansat som kvalitetschef hos Dall & Lindhardtsen fra d. 1. januar 2019.

Jens Christian Christensen er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom og har som direktør i de seneste 12 år stået i spidsen for Leandesign. Han har tidligere blandt andet været sektionschef i Skanska og produktionschef i NCC.

Udover Jens Christian Chrisentensen tilknyttes en række af Leandesigns kompetencer, herunder ingeniører, bygningskonstruktører og byggeledere, som vil få nye ansættelser hos Dall & Lindhardtsen.

– Med virksomhedernes samlede kompetencer vil vi styrke vores position som den største arkitektvirksomhed i Helsingør samt vores tværfaglige rækkevidde, og vi vil fremover kunne tilbyde eksisterende og fremtidige kunder rådgivning inden for alle byggeriets fag, lyder det fra Leandesign, der dermed styrker sine kompetencer som arkitekt- og totalrådgivningsfirma med egne ingeniører ansat således, at tegnestuen kan levere samtlige ydelser i forbindelse med totalrådgivningsopgaver i alle byggeriets faser.

Leandesign startede i 2006 og blev anpartsselskab i 2008. I 2018 udførteLeandesign totalrådgivning og havde flere arkitekter, ingeniører og konstruktører ansat og omsatte for over 5 millioner kr.

Dall & Lindhardtsen ejes fuldt ud af de tre partnere – arkitekterne Peter Johansson Jørgensen, Camilla Ulrikkeholm Klinkby og Christian Kloch. Den daglige ledelse varetages af indehaverne i forening. Selskabets overordnede styrende organ er bestyrelsen, der består af indehaverne samt bestyrelsesformand advokat Henrik Hornsleth. Adm. direktør er arkitekt maa Christian Kloch.

Læs også Dall og Lindhardtsen skifter adm. direktør

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder