1.300 boliger er planlagt i Frederiksbro, når den kommende bydel i Hillerød er færdigudviklet. Illustration: Mangor & Nagel

Advokat vil klage over vejekspropriation i Hillerød

Artiklen er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Frederiksborg Amts Avis

Bilforhandlerne Søren Due Andersen og Knud Nielsen er stærkt utilfredse med en ekspropriering af dele af deres ejendom, som Hillerød Kommune er på nippet til at gennemføre. De mener, de skal have en langt højere erstatning, end der er lagt op til. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Bilforhandlernes advokat Anders Hessner forsøger at få en højere erstatning i forbindelse med ekspropriationen blandt andet ved nu at sætte spørgsmålstegn ved det oprindelige plangrundlag for projektet, der har udløst ekspropriationen. Blandt andet påpeger han, at en VVM-screening er forældet.

– Hvis Hillerød Kommune fortsætter med det her, risikerer den at lave en ulovlig ekspropriering, siger han og understreger, at der ryger en klage afsted, så snart byrådet har truffet aftale om ekspropriering.

– Jeg vil udnytte de rettigheder, jeg har for at protestere, og jeg vil anmode om opsættende virkning, siger Anders Hessner videre.

Klagesagen har ikke nogen direkte forbindelse til Frederiksbro-projektet, men omhandler alene ekspropriationen til cykelstier og fortove. Goldschmidts projekt fortsætter som hidtil.

Læs mere om projektet i følgende artikler:

Læs også Goldschmidt tager hul på byprojekt i Hillerød til 4 milliarder kr.

Læs også Goldschmidt får grønt lys til at bygge 1.250 boliger i Hillerød

Læs også Goldschmidt køber københavnsk kontorejendom med 4.000 kvm kontor

Artiklen er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Frederiksborg Amts Avis





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder