Hjørneejendommen på Bernstorffsgade 21 og Stoltenbergsgade 11, København V. Foto: Google Maps

Goldschmidt køber københavnsk kontorejendom med 4.000 kvm kontor

M. Goldschmidt Ejendomme har købt hjørneejendommen på Bernstorffsgade 21 og Stoltenbergsgade 11 tæt på Københavns Hovedbanegård.

Ejendommen er opført i 1916 og har over 4.000 kvm kontor fordelt over 5 etager og en underetage med atriumgård samt en udnyttet tagetage, der er ombygget med loft.

Ejendommen var oprindeligt opført til bogbinderi og trykkeri, men har i de seneste mange år været benyttet af Københavns Kommune til kontor- og administrationsformål.

M. Goldschmidt Ejendomme, som overtog ejendommen 1. juni, har købt den som højest bydende i et offentligt udbud med Københavns Kommune som sælger.

– Det er nu planen, at ejendommen skal istandsættes med respekt for ejendommens kvaliteter og derefter genudlejes til én eller flere lejere, oplyser M. Goldschmidt Ejendomme, der er Goldschmidt-koncernens ejendomsselskab, der via sine datterselskaber forvalter ejendomsporteføljen primært beliggende i City og Storkøbenhavn.

Læs også Victoria Properties køber sine første danske ejendomme (+)

Læs også Lokal investor køber C.F. Møllers gamle tegnestue i Vejle

Læs også Freja sælger ejendomme på Købmagergade til amerikansk fond for 845 millioner kr.

Læs også PFA sælger erhvervsejendomme for 2 milliarder kr. til Bankinvest

Læs mange flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder