Boligejendommen på Strandvej 27-41 i Korsør. Foto: Nybolig Erhverv

Odense-investor sælger 44 boliger i Korsør til investeringsselskab

En boligejendom med 44 ejerlejligheder på Strandvej i Korsør får 1. december ny ejer.

Det sker, efter ejendommen, som var udbudt til 77 millioner kr., er blevet solgt til Ambrox Capital med adresse i Hellerup. Sælger er den familieejede Humlebo Gruppen, som er en de førende privatejede udlejningsvirksomheder i Odense og samtidigt udvikler boligprojekter.

Uden at må afsløre den eksakte salgspris oplyser Nybolig Erhverv Odense til Estate Media, at prisen endte ”tæt” på udbudsprisen.

Ifølge erhvervsmægler Niels Jørgensen, Nybolig Erhverv Odense, har interessen for boligudlejningsejendommen været overraskende god.

– Det viser endnu en gang, at der er god efterspørgsel efter rest-lejligheder. Der er i alt opført 84 ejerlejligheder, hvoraf vi nu sælger 44. Ejerlejlighederne er blevet solgt samlet, og vi må bare konstatere, at de er beliggende på bedste boligbeliggenhed i Korsør, siger Niels Jørgensen til Estate Media.

Lejlighederne består af 5 2-værelsesboliger, 25 3-værelsesboliger og 14 4-værelsesboliger. Lejlighederne har status som ejerlejligheder, hvorfor ejeren af ejendommen må vælge, om lejlighederne skal lejes ud eller sælges stykvis som ejerlejligheder.

Alle 44 lejligheder er for tiden lejet ud.

Nybolig Erhverv Odense har i samarbejde med Nybolig Erhverv Jørgen Klode i Slagelse formidlet Humlebo Gruppens Korsør-salg til Ambrox Capital.

For nyligt blev det offentliggjort, at Humlebo Gruppen har solgt Jens Martin Knudsens Vej 3 i Haslev.

Læs også Silkeborg-firma investerer trecifret millionbeløb i 6.700 kvm boligprojekt i Kolding (+)

Læs også RED: Transaktionsvolumenen falder 15 procent efter tre kvartaler

Læs også Sampension rykker til Roskilde og køber 121 boliger for trecifret millionbeløb

Læs også Dades køber 100 nye lejeboliger i Hillerød

Læs også Svenskere køber 438 boliger nær Amager Strandpark – af svenskere

Læs mange flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder