Herregården Langholt Hovedgård med et boligareal på 1.245 kvm. Foto: Evald Borup

Nordjysk herregård solgt i årets største bolighandel med én bolig

5. oktober blev Langholt Hovedgård ved Vodskov nordøst for Aalborg sat til salg for 74,5 millioner kr. – og nu er herregården blevet solgt.

Da ejendommen opført i 1765 kom til salg, var det landets fjerdedyreste bolig, der kunne erhverves på det offentlige marked.

Sælger af Langholt Hovedgård er ”Ahlmann 2018 ApS” ejet af familien Ahlmann med Niels Lennert Ahlmann-Lorentzen i spidsen.

Herregården har tilhørt familien siden 1840’erne, hvor familien selv har drevet godset med kartoffelavl. Langholt Hovedgård har et boligareal på 1.245 kvm og en grund, der rummer skov, park og andre naturarealer, og som i alt strækker sig over 395,2 hektar.

Overgår årsrekord på 70,5 millioner kr.
Ejendomsmæglerfirmaet Evald Borup har formidlet salget. Den nøjagtige pris ønsker hverken sælger eller ejendomsmægler at oplyse.

– Jeg vil gerne bekræfte, at det er Danmarks dyreste bolighandel med planteavl. Men den nøjagtige pris, som ejendommen er solgt for, er mellem parterne af handlen, siger indehaver af ejendomsmæglerfirmaet Evald Borup, Evald Borup, til Migogaalborg Bolig.

I sommer blev et 347 kvm stort hus helt ud til Øresund i Hellerup solgt for 70,5 millioner kr. Det var hidtil årets største bolighandel med én bolig, oplyser boligsiden Boliga.dk.

Læs mere i Huse for 284 millioner kr.: 2018’s hidtil dyreste hushandler

Læs også Første grund solgt i ny Aalborg-bydel med op til 4.000 boliger

Læs også Alarmerende behov for investeringer i Aalborg Havn

Læs også Aalborg Lufthavn udvider med hangar samt lager- og kontorfaciliteter

Læs også 694 millioner kr. til ny lægeskole i Aalborg

Læs mange flere nyheder om Aalborg her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder