Foto: PFA

Rejsegilde på 156 PFA-boliger i ny Odense-bydel

Byggeriet af PFA’s 156 boliger i den nye bydel Gartnerbyen i Odense har nået en milepæl.

Onsdag blev der fejret rejsegilde med deltagelse af Chief Portfolio Manager for ejendomme i PFA Mikael Fogemann, ejer og adm. direktør Allan Nielsen fra entreprenøren H. Skjøde Knudsen og projektets håndværkere, repræsentanter fra Arkitema Architects og bygherrerådgivere.

Gartnerbyen.odense
Den kommende Gartnerbyen i Odense. Illustration: Arkitema Architects

I december 2017 indgik PFA en aftale om erhvervelse af 50 procent af kapitalandelene i arealudviklingsselskabet Gartnerbyen i Gartnerbyen. Udover ejerskabet i arealudviklingsselskabet erhvervede PFA to byggegrunde, hvor der nu er opført råhus og tagkonstruktion på 156 nye lejeboliger, hvoraf 36 opføres efter PFA’s. seniorboligkoncept.

Byggeriet, som skrider planmæssigt frem, forventes helt færdigt i 3. kvartal 2019.

Gartnerbyen bliver udviklet i samarbejde med H. Skjøde Knudsen, som er totalentreprenør og udvikler, samt Odense Kommune.

PFA’s samlede investering i Gartnerbyen beløber sig til et trecifret millionbeløb, der går til henholdsvis boliger og arealudvikling på grunden, som tidligere dannede rammen om gartnerivirksomheden Gasas hovedkvarter – heraf navnet Gartnerbyen, hvor der skal opføres i alt 140.000 kvm byggeri.

Hele den nye bydel, der udover lejeboliger ventes at komme til at indeholde ejerboliger, dagligvareforretninger, sundhedshus, hotel og andet erhverv, ventes at stå færdigt om cirka 7 år.

Læs mere i PFA investerer trecifret millionbeløb i ny Odense-bydel

Læs også Flakhaven-ejendom i Odense solgt for trecifret millionbeløb (+)

Læs også Fynsk håndboldkoncern sælger boligprojekt med fortjeneste på 25 millioner kr.

Læs mange flere nyheder om Odense her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder