Adm. direktør René Brandt, Ikano Bolig. Foto: Cecilie Loulou Simonsen/Happy Playrooms

Svenske Ikano Bolig har fundet sit første projekt i Danmark

Ikano Boligs første boligbyggeri i Danmark kommer til at ligge i Greve. Her vil selskabet bygge i alt cirka 230 boliger fordelt på 1- og 2-planshuse på mellem 90 og 125 kvm. De første boliger vil stå færdige i efteråret 2019 på grunden ved Skovbo Allé. Her har Ikano Bolig købt en grund på 112.600 kvm, hvoraf cirka 25.000 kvm bliver bebygget.

Ikano Bolig er en udviklings- og investeringsvirksomhed, som blev grundlagt i 2017. Målet er at udvikle, bygge, eje og forvalte ejerlejligheder, lejeboliger og rækkehuse i Storkøbenhavn som en del af Ikano, en international investeringskoncern, som ejes af familien Kamprad, der også står bag Ikea.

– Et af omdrejningspunkterne for rækkehusene i Greve bliver et bydelshus, som vi vil udvikle i samarbejde med naboer og kommende beboere. Tanken er et hus, som giver rum for det daglige fællesskab, ikke bare et lokale til fester og fødselsdage, siger René Brandt, adm. direktør i Ikano Bolig.

Ikano Bolig udvikler boligerne i samarbejde med Ikea Taastrup. Ikano Gruppen er opdelt i 5 forretningsområder, der dækker hovedaktiviteterne fast ejendom, kapitalforvaltning, finansiering, forsikring og detailhandel.

Danbolig Jim Riel i Greve og Solrød står for salget af boligerne, når det åbner senere på året.

René Brandt kom til Ikano Bolig fra Bonava, hvor han var regionschef i København. Derudover har han en fortid i NCC og Keops Development.

Fakta: Boligprojektet i Greve med 230 rækkehuse

  • Ikano Bolig har købt en grund ved Skovbo Allé i Greve Kommune
  • Grunden er på 112.600 kvm, hvoraf cirka 25.000 kvm bliver bebygget
  • Grunden ligger cirka 3 km fra Greve Strand
  • Der bliver bygget omkring 230 rækkehuse fordelt på 1- og 2-planshuse på mellem 90 og 125 kvm
  • Desuden bliver der bygget et bydelshus, som kan være samlingssted for beboerne
  • Indretningen af husene sker i samarbejde med Ikea Taastrup, så alle kubikmeter bliver udnyttet bedst muligt
  • De første huse bliver udbudt til salg i efteråret 2018 og står klar til indflytning i efteråret 2019

Læs også Ikano vil investere milliarder i nye og eksisterende boliger i hovedstadsområdet

René Brandt, adm. direktør for Ikano Bolig, taler på ”Ejendomsinvesteringer i Danmark” den 6. december. Læs mere om konferencen her:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder