Nordic Water Universe med selve vandlandet for enden af vejen. Illustration: Høje-Taastrup Kommune

Vandlandsprojekt i Høje Taastrup til 2,2 milliarder kr. udskydes igen

Det kører ikke i olie for det planlagte vandlandsprojekt i Høje Taastrup til 2,2 milliarder kr.

Således bliver projektet udskudt for tredje gang, skriver Børsen.

Hverken borgmester i Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler (K), eller projektselskabets Nordic Water Universe er meget for at kommentere den nye forsinkelse og tidsplan over for avisen.

Dog oplyser Nordic Water Universe i en pressemeddelelse:

– Konsortiet bag projektet ser muligheder i udsættelsen af projektet, for med den nuværende situation i byggebranchen, som må siges at være overophedet, kan det være svært at få bygget projektet til den planlagte økonomi, hvorfor udsættelsen kan vise sig at have en positiv effekt på projektet.

Og:

– Den positiv dialog med entreprenørerne forventes at blive erstattet af nogle betingede ABT 18-aftaler inden årets udgang, så det endelige projekteringsarbejde kan påbegyndes primo 2019. Der er stadig en stor optimisme hos parterne bag projektet, og der er ingen tvivl om, at det bliver et fantastisk projekt, når det står færdigt, skriver Nordic Water Universe.

Ifølge en tidligere fremlagt plan for Nordic Water Universe-projektet skal det bygges over 5 etaper. Første etape bestående af cirka 81.000 kvm byggeri fordelt på 51.000 kvm ferieboliger, 12.000 kvm aquapark, 6.000 kvm forlystelser, butikker, caféer og restauranter samt 12.000 kvm hotel- og konferencefaciliteter.

Læs mere i Vandlandsprojekt i Høje Taastrup til 2,2 milliarder kr. tæt på godkendelse

Læs også Udenlandske investorer vil bygge verdens femtestørste vandland i Høje Taastrup





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder