Ulf Høyen (Foto: NCF)

Medie: Udenlandske investorer vil bygge verdens femtestørste vandland i Høje Taastrup

Til efteråret bliver der i Høje Taastrup taget første spadestik til verdens femtestørste indendørs vandland. Byggeriet, der har fået navnet Nordic Water Universe, vil fylde 81.000 kvm. fordelt på 11.700 kvm. vandland plus ferieboliger, forlystelser, butikker, cafeer, restauranter og hotel- og konferencefaciliteter, skriver Børsen.

Ifølge Ulf Høyen fra Nordic Corporate Finance har en række udenlandske investorer netop købt en 84 hektar stor grund af Høje-Taastrup Kommune for 84 mio. kr., hvor de vil realisere vandlandet på fem etager.

– Den første, som også er den største, kommer til at koste 2,2 mia. kr. at bygge, og så bliver de øvrige opført i takt med, at gæsteantallet stiger. Alt skal skaleres op hver gang, så det både involverer aquapark, ferieboliger, hotel osv., siger Ulf Høyen til Børsen.

Første spadestik bliver taget omkring oktober, og byggeriet vil efter planen stå færdigt inden 2020. En af verdens største hoteloperatører, Wyndham Hotel Group, har allerede meldt ud, at de skal stå for driften af ferieboligerne samt hotel- og konferencefaciliteterne.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder