Hvordan ser ejendomsbranchen ud om 10 år? Det giver (fra venstre) Anders Bay Holm, partner i Kant Arkitekter, Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør i Cobblestone Property Management, Claus Hommelhoff, stifter af og senior formuerådgiver i Formuepleje, og John Sommer, strategi- og forretningsudviklingsdirektør, MT Højgaard, deres bud på. Til højre moderator Kamilla Sevel, Estate Media.

Mere end 180 deltog på Ejendomsdagene – se konklusionerne

Over 180 deltog i år på et udsolgt Ejendomsdagene.

– 5 vigtige ting kommer til at præge branchen. Kan I ikke leve op til dem, kan I glemme det. De 5 ting er regulering, risikostyring, digitalisering, profitabilitet og markedstrends.

Sådan indledte Head of Corporate Integration & Regional Head DACH & CEE Rikke Lykke, Patrizia, Ejendomsdagene, der i år blev afholdt for 7. gang. Konferencen har udviklet sig til branchens årlige træf, hvor ejendomsfolk fra hele Danmark får mulighed for at netværke og deltage i debatter om branchens udvikling.

Anders Bay Holm, partner i Kant Arkitekter, modtog torsdag aften Estate Media Prisen for Årets forbillede som repræsentant for Kant Arkitekter i samarbejdet Trust, der i et tværgående samarbejde skal løse byggeopgaver for Københavns Kommune i de kommende år. Og netop samarbejde var en af de trends, han trak frem i debatten om fremtidens ejendomsbranche.

– I 1998 begyndte vi at udbyde alle offentlige opgaver. Det gjorde samtidig, at vi ikke længere gentog samarbejdet fra projekt til projekt. Trust er et forsøg på at fordele ud af et etableret samarbejde, hvor alle deltager på lige fod og giver lige meget. Vi har sendt vores bedste folk til samarbejdet i form af min partner i Kant Arkitekter, Uffe Bay-Smidt, og det kræver det, hvis man vil få et succesfuldt resultat, sagde partner Anders Bay Holm, Kant Arkitekter.

FN’s 17 verdensmål og data
Fra Aarhus deltog investor Claus Hommelhoff.

– FN’s 17 verdensmål får afgørende betydning for den måde, vi bygger og investerer på i fremtiden. Måske ikke alle 17, men i hvert fald 9 af dem kommer til at påvirke ejendomsbranchen, sagde Claus Hommelhoff, stifter af og senior formuerådgiver i Formuepleje

En tredje trend er data.

– Ejendomsbranchen bliver datadrevet. Det skal vi omfavne – ellers bliver vi hægtet af, sagde adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone Property Management.

Ejendomsdagene er et branchetræf for ejendomsbranchen og samler 160 brancheaktører foruden indlægsholdere. Konferencen holdes over 2 dage og har udviklet sig til det vigtigste nationale forum for udveksling af holdninger i ejendomsbranchen. Ejendomsdagene afholdes i 2019 den 29.-30. august.

Torsdag aften blev Estate Media Priserne 2018 uddelt. Se de 5 vindere her.

Ejendomsdagene 2019 bliver holdt den 29.-30. august 2019. 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder