De nye lejligheder ud mod Søren Frichs Vej, som Innovater har opført

Første etape af boligprojekt til 2 milliarder kr. udsolgt

Den gamle fragtmandscentral i Åbyhøj-bydelen i Aarhus er i gang med at blive omdannet til et boligområde, og de første 2 projekter med samlet 266 lejligheder er nu fuldt udlejet.

Det oplyser projektudviklingsselskabet Innovater, der sammen med investeringsselskabet NREP har opført lejlighederne. De har i samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech udlejet alle lejligheder.

Samlet er der investeret over 500 millioner kr. i projektet.

I alt har Innovater opført 266 lejligheder og en Netto-butik i den nye bydel kaldet ”Åbyen” langs Søren Frichs Vej.

Tonny Broberg, projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech, fortæller, at stort set alle 2- og 3-værelses-lejligheder var udlejet kort efter, de blev sat til udlejning.

– Boligerne har længe været efterspurgt lokalt i Åbyhøj, og de lokale har med spænding afventet de nye boliger i området. Den yngre generation har også taget området til sig blandt andet på grund af de korte afstande til Ceres Byen og byens uddannelsesinstitutioner, siger han.

Adm. direktør Morten Lykke fra Innovator forventer, at der samlet bliver investeret over 2 milliarder kr. i boligområdet, inden det står færdigbygget.

Går alt efter planen, starter anden etape af byggeriet af ”Åbyen” efter sommerferien. Inden for et par år forventes antallet af boliger at runde 1.000.

Læs også Jysk-fynsk konsortium bygger boliger og erhverv i Aarhus

Læs også Jysk Pædagogseminarium bliver til 730 boliger

Læs også Fremadstormende A. Enggaard: Vi skyder ikke alle vores projekter af på én gang (+)

Læs også Tysk kapitalforvalter køber ”Biblioteksparken”-projekt i Aarhus

Læs mange flere nyheder om Aarhus her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder