NCC Company Houses i Delta Park i Vallensbæk. Foto: NCC

NCC bygger yderligere 10.500 kvm kontor ved København

NCC begynder nu byggeriet af sidste etape af Vallensbæk Company House IV, som er det sidste ud af 4 NCC Company Houses i Delta Park i Vallensbæk sydvest for København.

Byggeriet af det første begyndte i 2008, det næste blev opført i 2010, mens det tredje stod færdigt i 2015. De tre kontorejendomme rummer tilsammen godt 18.000 kvm kontorareal og er fuldt udlejede.

Det fjerde og sidste Company House indeholder 10.500 kvm.

– Vi har allerede skrevet kontrakt med de første lejere, og vi får et stigende antal henvendelser fra virksomheder, der er på udkig efter nyt kontor og ser Vallensbæk Company House som en rigtig god mulighed, siger Hanne Poulsen, udlejningschef i NCC Property Development.

Blandt de nuværende beboere i Vallensbæk Company Park er Haribo Lakrids, printerproducenten Ricoh, systemudbyderen Rittal og Top-Toy med legetøjskæderne Fætter BR og Toys ”R” Us.

Hele ejendommen står indflytningsklar i foråret 2019.

Læs også NCC Property Development finder udviklingsdirektør hos MT Højgaard

Læs også NCC afleverer 44 boliger uden mangler til PensionDanmark

Læs også KLP bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad (+)

Læs mange flere kontornyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder