KLP bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus (illustrationen) på Kay Fiskers Plads i Ørestad. – Vi har ventet på en større ankerlejer, men nu går vi i gang med at bygge spekulativt til små og mellemstore virksomheder. At indgå en bærende kontrakt med en større virksomhed er også et sats, siger adm. direktør i KLP Ejendomme, Søren Riisager. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

KLP bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder