Lars Winther

NCC Property Development finder udviklingsdirektør hos MT Højgaard

NCC opruster med en udviklingsdirektør og har i den forbindelse ansat Lars Winther, som kommer fra en kortvarig ansættelse i MT Højgaard. Udover at være udviklingsdirektør skal Lars Winther lede projektudviklingsafdelingen hos NCC Property Development, hvilket betyder, at han samtidigt indtræder i selskabets Management Team.

Lars Winther, der er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har en HD i regnskab og økonomistyring, startede sin karriere som Property Manager i Bastionen. Herefter blev han projektudviklingschef og siden ejendomschef i Skanska Danmark. Fra 2004 til 2012 var han underdirektør i ATP Ejendomme med ansvar for udlejnings- og investeringsafdelingen.

Efterfølgende var Lars Winther direktør i Catella Investment Management med ansvar for blandt andet Asset Management og ejendomsudvikling. Herefter var han i nogle år ejendomsdirektør i Dagrofa-koncernen, hvor han blandt andet var ansvarlig for Dagrofas ejendoms- og analyseafdeling.

Kort tid i MT Højgaard
Senest kommer Lars Winther fra en stilling som senior projektudviklingschef i MT Højgaard, hvor han fra november 2017 til april 2018 var ansvarlig for en række større projektudviklingssager. Han er nu klar til at påtage sig ansvaret for NCC Property Developments 10 mand store projektudviklingsafdeling.

– Jeg ser frem til i samarbejde med mine kolleger at videreudvikle forretningen og bidrage til fortsat vækst, siger Lars Winther.

NCC Property Development udvikler individuelt tilpassede erhvervsejendomme til kontor-, detail- og logistikformål og har “ambitiøse” vækstplaner.

Hos Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development, siger i en kommentar til ansættelsen:

– Lars Winther har gennem en 20-årig karriere i den danske ejendomsbranche haft meget forskellige roller og således oparbejdet en meget bred erfaring, som jeg er sikker på vil vise sig værdifuld i hans nye rolle hos NCC Property Development.

Lars Winther er gift og far til tre døtre på 15, 11 og 8 år. Familien bor i Skodsborg.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry og NCC Infrastructure.

Læs også Presset MT Højgaard afskediger 2 koncerndirektører

Læs også MT Højgaard-ejere indskyder 150 millioner kr. efter nyt underskud

Læs også Mia Scheel bliver partner i Zeso Architects

Læs også Flemming Engelhardt fratræder i Newsec Datea: Naturligvis stikker det i hjertet (+)

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder