Start-up City på Finsensvej på Frederiksberg. Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects

Sådan kan 13 etagers iværksætterby på Frederiksberg komme til at se ud

Sløret for den kommende såkaldte Start-up City, som Just Eat-stifteren og serieiværksætteren Jesper Buch sammen med en kreds af investorer ønsker at bygge på en snart tidligere postgrund på Finsensvej på Frederiksberg, bliver nu løftet.

Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects

Således skriver Magasinet KBH, at planen er at opføre et 15.500 kvm stort bygningskompleks, der skal bestå af henholdsvis en femetagers karrébygning ud mod Finsensvej, en fireetagers mellembygning og bagerst et tårn i 13 etager med både permanente og midlertidige boliger.

Ifølge Magasinet KBH skal iværksætterbyen indeholde 550 kontorpladser, 131 små lejligheder og hotelværelser samt konference- og undervisningsfaciliteter foruden caféer og madboder i gadeplan og en udsigtsrestaurant på toppen.

Pris: Omkring 400 millioner kr.

Start-up City med højhuset er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og skal efter planen klædes i lysegrå tegl og stables i en forskudt struktur, der danner terrasser hele vejen op.

Den nuværende lokalplan giver lov til at bygge posthus i 6 etager på Finsensvej, men flertallet blandt politikerne i Frederiksberg Kommune er med på idéen og sender et nyt lokalplansforslag i offentlig høring over sommeren.

Den endelige godkendelse af Start-up City, som første gang blev præsenteret i september 2017, forventes inden årets udgang.

Læs også Nyt iværksættermekka på Frederiksberg får opbakning fra borgmester





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder