Adm. direktør, hovedejer og medstifter Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen. Foto: FB Gruppen

FB Gruppen sælger 489 lejligheder for 1,2 milliard kr. til Heimstaden

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden har gennem sit danske datterselskab Heimstaden Danmark købt to projektejendomme af FB Gruppen på Grønttorvet i Valby plus en projektejendom på Vestre Teglgade 10 på Teglholmen.

Ejendommene på Grønttorvet omfatter en ejendom med 189 ejerlejligheder til studerende, et byggeri med 195 traditionelle ejerlejligheder og på Teglholmen er der tale om en ejendom med 105 lejligheder. I alt har FB Gruppen dermed solgt 489 lejligheder til Heimstaden. Lejlighederne er klar til indflytning ultimo 2019.

– Vi er rigtig glade for at få mulighed for at udbygge vores ejendomsportefølje med ejendomme på Grønttorvet, som vi anser for et fantastisk udviklingsprojekt. Og ikke mindst samtidig forstærke vores position i Sydhavnen med yderligere lejligheder p Teglholmen. Vi kan godt lide den måde FB Gruppen bygger boliger på og ser frem mod at kunne tilbyde endnu flere mennesker en god bolig i København, siger viceadm. direktør Magnus Nordholm, Heimstaden.

Ialt er der tale om 34.000 kvm. til en pris på 1,185 milliard kr. eller knap 35.000 per kvm. Transaktionen sker via 3 selskabshandler og finansieres med egenkapital og realkreditfinansiering.

– I FB Gruppen lægger vi både vægt på kvalitet i vores byggerier og i den finansiering, der ligger til grund for vores udviklingsprojekter. I forbindelse med vores byudviklingsprojekt på Grønttorvet i Valby har vi en vision om en grøn bydel med blandede boligformer, hvor ejerboliger, andelsboliger, almene boliger og privat udlejning kan sikre alle befolkningsgrupper en god kvalitetsbolig. Det glæder os, at en professionel investor som Heimstaden med købet af ejendommene støtter op om visionen. Dermed kan vi i fællesskab bidrage til at realisere flere hundrede familiers og unge menneskers drøm om en god bolig, siger adm. direktør Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen.

Gorrissen Federspiel har varit Heimstadens rådgiver i forbindelse med transaktionen.

Heimstaden købte senest op i januar. Læs artiklen om AP Pension sælger 3 ejendomme til Heimstaden for 900 millioner kr. her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder