Adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme. Foto: AP Pension

AP Pension sælger 3 ejendomme til Heimstaden for 900 millioner kr.

To af AP Pensions boligejendomme Schades Have på Amager og Kløverbladsparken i Valby skifter ejer. AP Pension og det svenske ejendomsudviklingsselskab Heimstaden har aftalt, at sidstnævnte køber de to boligejendomme med virkning fra den 1. februar 2018.

I alt omfatter handlen 275 lejligheder, 4 erhvervslejemål og 170 parkeringspladser. Købsprisen er 900 millioner kr.

– I AP Pension ønsker vi at udvikle velbeliggende boligejendomme til glæde for området og beboerne, samtidig med at vi skaber solide afkast til vores kunder. Netop dette mener jeg, at denne handel et godt udtryk for. Vi har bygget to attraktive boligejendomme, som i begges tilfælde stod fuldt udlejet hurtigt efter udlejningsstart. Og på omkring et år har vi med salget formået at skabe et afkast på et tre-cifret millionbeløb, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Køber Kløverbladsparken og Schades Have

De to ejendomme har kun stået færdige i kort tid. I Schades Have, som ligger ved August Schades Plads på Amager, flyttede de første beboere ind i slutningen af 2016. Byggeriet rummer 173 lejligheder og ligger placeret lige ved siden af DR Byen, få minutters gang fra Amager Fælled og Islands Brygge. Den anden boligejendom Kløverbladsparken, som ligger på Carl Jacobsens Vej i det gamle industrikvarter i Valby, stod med sine 102 lejligheder færdig ved årsskiftet.

– Når vi går ind i udvikling af nye ejendomsprojekter, gør vi altid meget ud af at sikre os, at vi udvikler projektet helt fra begyndelsen, hvilket vi også har gjort her. På den måde optimerer vi vores muligheder for på alle måder at få et succesfuldt projekt. Og når muligheden for at vi kan skaffe vores kunder en solid gevinst viser sig, ja så går vi naturligvis efter den. Vi har allerede gang i flere projekter, der minder om dem, vi netop har solgt, siger Peter Olsson.

Forhandlingerne med Heimstaden har været enkle og hurtige, oplyser AP Pension. Ikke mindst fordi de to boligejendomme er et godt supplement til Heimstadens eksisterende portefølje af ejendomme i København, som alle er kendetegnet af solid kvalitet, god beliggenhed og høj udlejning.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder