Estate Media –

Nyheder – Danmark

AP Pension har tidligere valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS til at stå for både udlejning, administration, indflytning og drift af pensionskassens 173 lejeboliger i Schades Have i Ørestad, som Heimstaden nu overtager. (Visualisering: DEAS)

AP Pension sælger 3 ejendomme til Heimstaden for 900 millioner kr.

AP Pension har indgået aftale med et af Nordens største ejendomsselskaber Heimstaden om køb af to af selskabets boligejendomme, Schades Have på Amager og Kløverbladsparken i Valby. Købsprisen er 900 millioner kr., og betyder en tre-cifret milliongevinst til AP Pension.

Kamilla Sevel

fredag 12. januar 2018 11:28

To af AP Pensions boligejendomme Schades Have på Amager og Kløverbladsparken i Valby skifter ejer. AP Pension og det svenske ejendomsudviklingsselskab Heimstaden har aftalt, at sidstnævnte køber de to boligejendomme med virkning fra den 1. februar 2018.

I alt omfatter handlen 275 lejligheder, 4 erhvervslejemål og 170 parkeringspladser. Købsprisen er 900 millioner kr.

– I AP Pension ønsker vi at udvikle velbeliggende boligejendomme til glæde for området og beboerne, samtidig med at vi skaber solide afkast til vores kunder. Netop dette mener jeg, at denne handel et godt udtryk for. Vi har bygget to attraktive boligejendomme, som i begges tilfælde stod fuldt udlejet hurtigt efter udlejningsstart. Og på omkring et år har vi med salget formået at skabe et afkast på et tre-cifret millionbeløb, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Køber Kløverbladsparken og Schades Have

De to ejendomme har kun stået færdige i kort tid. I Schades Have, som ligger ved August Schades Plads på Amager, flyttede de første beboere ind i slutningen af 2016. Byggeriet rummer 173 lejligheder og ligger placeret lige ved siden af DR Byen, få minutters gang fra Amager Fælled og Islands Brygge. Den anden boligejendom Kløverbladsparken, som ligger på Carl Jacobsens Vej i det gamle industrikvarter i Valby, stod med sine 102 lejligheder færdig ved årsskiftet.

– Når vi går ind i udvikling af nye ejendomsprojekter, gør vi altid meget ud af at sikre os, at vi udvikler projektet helt fra begyndelsen, hvilket vi også har gjort her. På den måde optimerer vi vores muligheder for på alle måder at få et succesfuldt projekt. Og når muligheden for at vi kan skaffe vores kunder en solid gevinst viser sig, ja så går vi naturligvis efter den. Vi har allerede gang i flere projekter, der minder om dem, vi netop har solgt, siger Peter Olsson.

Forhandlingerne med Heimstaden har været enkle og hurtige, oplyser AP Pension. Ikke mindst fordi de to boligejendomme er et godt supplement til Heimstadens eksisterende portefølje af ejendomme i København, som alle er kendetegnet af solid kvalitet, god beliggenhed og høj udlejning.

Kommentarer

Seneste nyt

John R. Frederiksen bliver afløst af Peter Winther i C.W. Obels bestyrelse

Virksomheder og mennesker / fredag 23. marts 2018

Italiensk totalentreprenør vinder dansk hospitalsbyggeri til over 2 milliarder kr.

Projektudvikling, Byggeri / fredag 23. marts 2018

A. Enggaard og PKA opfører ny bydel på 57.000 kvm i Aarhus

Projektudvikling, Aarhus, Bolig / fredag 23. marts 2018

Kant skal tegne helt nyt H.C. Ørsted-gymnasium på 8.000 kvm

Byggeri / fredag 23. marts 2018

KP Huse vil bygge 500 boliger og campus til 1,5 milliarder kr. i Helsingør

Projektudvikling, Bolig, Byudvikling / torsdag 22. marts 2018

Nyt udviklingsselskab har tidligere EDC-direktør i bestyrelsen

Virksomheder og mennesker / torsdag 22. marts 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 10. april kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Torsdag den 12. april kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- byggeri til fremtidens beboere mod 2030

Jobmarked

 

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland