NCC sælger 9.500 kvm hotel og kontor i Skejby til Pensiondanmark

NCC og Pensiondanmark har underskrevet købsaftale om et Company House og et hotel i et af Aarhus’ mest attraktive erhvervsområder.

Med aftalen bliver Pensiondanmark ejer af et Company House på cirka 6.300 kvm, som står klar til indflytning i marts 2019. Allerede nu er mere end en tredjedel af arealet lejet ud.

Det andet projekt er fuldt udlejet og bliver opført som hotel på i alt cirka 3.200 kvm. Hotellet står færdigt i maj 2019.

– Vi er meget tilfredse med at kunne føje disse erhvervsejendomme til vores portefølje. Der er tale om attraktive og velbeliggende ejendomme i et område, hvor vi i forvejen ejer en anden ejendom. Det er en investering med solide lejere på lange lejekontrakter, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne gode afkast i en lang årrække, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, Pensiondanmark.

Begge projekter er udviklet af NCC Property Development og opføres af NCC Building. Projekterne forventes at give NCC et positivt afkast, når begge projekter er fuldført i 2. kvartal 2019.

– Vi er glade for og stolte af, at vi med udviklingen og opførelsen af de to projekter bidrager til udviklingen af Skejby, som allerede nu har vist sit store potentiale som attraktivt erhvervsområde – og Pensiondanmark investering i de to projekter er et solidt afsæt for områdets fortsatte udvikling, siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development.

Begge byggerier bæredygtighedscertificeres efter DGNB-standarden, og målet for dem begge er en guldkarakter. Det betyder, at ejendommene lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Det giver blandt andet et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

NCC har gennem de seneste ti år udviklet og opført mere end 55.000 kvm erhvervsejendom i Skejby, som har gennemgået en kolossal udvikling og i dag fremstår som et attraktivt erhvervsområde i Aarhus. Der er kort afstand til centrum, og med beliggenheden tæt på motorvejsnettet er det let at komme til og fra området i bil. Desuden stopper den nye Aarhus Letbane blot 200 meter væk.

Læs også: NCC afskediger adm. direktør Peter Wågström efter skuffende resultater

Læs også: Amager Fælled-byggefelt afgøres først i 2018

Læs også: Schmidt Hammer Lassen skal tegne 10.000 kvm multihus i Gellerup





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder