Deleøkonomisk tjeneste har lejet ledige mødelokaler ud for 1 million kr.

Gaest.com er en ny online markedsplads for udlejning af mødelokaler, der på et år har udbetalt en million kr. til virksomhederne, som udlejer deres ledige lokaler til møder og workshops.

En af dem, der har haft stor glæde af at udleje sine lokaler i de timer, de alligevel ikke bliver brugt, er Martin Stahl. Han driver en mindre konsulentvirksomhed og har oplevet stor efterspørgsel på sit mødelokale, der med sin rå og kreative indretning på alle måder adskiller sig fra et typisk mødelokale.

– Det er virkelig kommet bag på mig, hvor godt det fungerer. Det giver jo et fornuftigt tilskud til huslejen, men også helt nye muligheder for at komme i snak med mange forskellige mennesker og mulige forretningsforbindelser, som jeg jo ellers aldrig ville have mødt, hvilket åbner for en masse spændende muligheder for mig, siger han.

Gaest.com gik i luften i januar 2017 og har over 1200 værter, der udlejer mere end 3000 mødelokaler. Virksomheden har allerede vundet priser for deres idé, bl.a. Berlingske Business Boost.

– Det viser et kæmpe potentiale for at også danske virksomheder kan tage del i deleøkonomien. For bare et år siden eksisterede dette marked slet ikke, så vi går ind i det nye år med stor optimisme og tror på, at vi sammen med de mere end 1200 værter der i dag udlejer lokaler på platformen, kan udnytte de mange ubenyttede mødefaciliteter endnu bedre, siger Anders Boelskifte Mogensen, CEO og medstifter af Gaest.com

At virksomhederne for alvor er begyndt at opdage deleøkonomien kommer ikke bag på Claus Skytte, der er ekspert i
deleøkonomi. Han mener, at der er et stort uopdaget potentiale for de danske virksomheder.

– I bund og grund handler deleøkonomi om at gøre hverdagen billigere og smartere ved at dele de ressourcer, der allerede står til rådighed. Så det er både glædeligt men også meget vigtigt at især store og mellemstore virksomheder kommer med på bølgen og tager del i det uforløste potentiale der er for deleøkonomi i virksomhederne, siger Claus Skytte.

Læs også: WeOffices åbner nyt kontorhotel på Strandvejen 70





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder