Estate Media –

Nyheder – Danmark

(foto: WeOffices)

WeOffices åbner nyt kontorhotel på Strandvejen 70

Den nystartede danske virksomhed åbner med en investor fra Singapore i ryggen endnu et kontorhotel. Det nye kontorhotel kommer til at ligge på Strandvejen 70. Ifølge CBRE er kontorhoteller med inspirerende miljøer på vej frem. Planen er at åbne et tredje kontorhotel på Sjælland i løbet af 2017.

Martin Burlund

onsdag 12. juli 2017 11:09

Måden, vi arbejder på, har ændret sig. Det samme har definitionen af at være arbejdsgiver og arbejdstager. Udbredelsen af deleøkonomi og ’disruption’-paradigmets indtog på arbejdsmarkedet har øget efterspørgslen på nye rammer for vores arbejdsliv. En udvikling, der giver plads til nye spillere på markedet for kontorejendomme.

– De seneste år er der åbnet flere og flere kontorhoteller på det danske marked. Det er en tendens, vi har set i udlandet, og som nu for alvor har bidt sig fast på det danske marked. Det er en interessant udvikling, der handler om, at vi skal blive bedre til at skabe inspirerende miljøer, der kan rumme flere virksomheder under samme tag. Kontorhoteller er blevet til mere end en arbejdsplads. I stedet for at tale om hvor mange skriveborde, der kan klemmes ind per kvm, handler det om at kunne formidle stemninger og miljøer, siger Ninna Therkelsen, senior director hos erhvervsmægleren CBRE.

Fællesskab og hygge på kontoret Et godt eksempel på udviklingen er WeOffices, som netop har modtaget en millioninvestering fra Singapore-ejede Goldbell Group og Greenhub Suited Offices. Kontorhotellet, der i dag har til huse i Strandgade på Christianshavn, udvider med endnu et kontorhotel i Hellerup til august.

– Vi har valgt at åbne vores næste kontorhotel på Strandvejen i Hellerup. Med den gode infrastruktur og udsigten over Øresund passer ejendommen super godt til vores koncept. Rammerne skal være i orden, så arbejdsmiljøet er i top, men samtidig skal der være hyggeligt og plads til at dagdrømme, netværke og hænge ud. Vi kalder det ’Cozy & Corporate’, siger Malthe Vad, stifter af WeOffices.

Ejendommen, hvor WeOffices flytter ind, ejes af C.W. Obel Ejendomme, der med projektet på Strandvejen udbygger samarbejdet med WeOffices.

Når kontoret er et netværk Hos WeOffices kan man leje sig ind på en fast eller fleksibel plads, et helt kontor eller en plads for en enkelt dag. WeOffices håndterer den daglige drift, så brugerne hverken skal tænke på kantine, receptionist eller rengøring.

– Måden, man arbejder på i dag, har ændret sig. Flere efterspørger et socialt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor man ikke skal bruge tid på alt det praktiske. Vores medlemmer er vidt forskellige, men fælles for dem alle er, at de har et brændende ønske om at være et sted, hvor de kan koncentrere sig om det, de er bedst til og sparre med hinanden, hvis de har lyst, siger Malthe Vad.

Singapore-investor køber 30 procent af Weoffices for tocifret millionbeløb

Kommentarer

Seneste nyt

Dades sælger Codanhus for 1,4 milliarder kr. til svensk investor

Ejendom, Transaktioner / fredag 16. februar 2018

Heimstaden køber Valsehuset i Valby for 340 millioner kr.

Ejendom, Transaktioner / fredag 16. februar 2018

Bruuns Galleri er mest veldrevne shoppingcenter i Steen & Strøms portefølje

NYHEDER DANMARK / fredag 16. februar 2018

Stigning i omsætning og resultat i 2017 giver rekordregnskab hos Bravida

Regnskab og resultater / fredag 16. februar 2018

PFA sælger 5.800 kvm tidligere Rambøll-domicil i Esbjerg til boligudvikler

Ejendom, Transaktioner / torsdag 15. februar 2018

Danske opkøb gør 2017 til et rekordår for Wihlborgs

Regnskab og resultater / torsdag 15. februar 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 20. februar kl. 09:00

Innovation og disruption i byggeriet

Tirsdag den 27. februar kl. 09:00

Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland