MOEs hovedkontor i Gladsaxe. (Foto: MOE og Adam Mørk)

Moe styrker tilstedeværelse på Sjælland med nyt opkøb

Nielsen & Risager bliver en del af ingeniørfirmaet Moe for at udnytte de fælles kompetencer og skabe udvikling. Firmaet har nu over 700 medarbejdere.

Nielsen & Risager, som har 30 medarbejdere på deres base i Næstved, råder over en række specialkompetencer inden for særligt infrastrukturområdet.

– Nielsen & Risager er et anerkendt firma i markedet, som er kendetegnet ved rådgivning af høj kvalitet. Firmaerne komplementerer hinanden, og vi ser frem til at kunne tilbyde kunderne flere kompetencer og endnu bedre service. Fusionen med Nielsen & Risager ligger også fint i tråd med vores strategi om at udvide og styrke rådgivningsområdet”, siger adm. direktør i Moe, Christian Listov-Saabye.

Med Nielsen & Risager ombord styrker Moe sin regionale tilstedeværelse på Sjælland, særligt inden for infrastrukturområdet. Nielsen & Risagers base i Næstved og Moes division i Vordingborg bliver tilsammen den ny division Moe Sjælland med omkring 100 medarbejdere fordelt på de to kontorer i Næstved og Vordingborg.

Enhederne for infrastruktur og geoteknik med i alt 45 medarbejdere samles i Næstved. Herfra kan man fremover levere alt teknisk rådgivning inden for afløb, klimatilpasning, vej, trafik, geoteknik og miljø suppleret af Moes øvrige specialister fra andre geografier. Enhederne inden for Byggeri og Energi & Industri samles i Vordingborg.

– Vi tror på, at den lokale forankring er af stor betydning for udvikling af en virksomhed. Sammen med Nielsen & Risager kan vi udnytte synergien ved lokal forankring, volumen og specialister til at ekspandere yderligere på Sjælland, siger adm. direktør i Moe, Christian Listov-Saabye.

Moe har 5 kontorer i Danmark og et datterselskab i Norge.

– Moe er kendt i branchen, som en virksomhed med høj faglighed, en stærk firmakultur og et godt socialt sammenhold. Det ser vi frem til at blive en del af, siger adm. direktør i Nielsen & Risager, Ib Rasmussen.

Læs også: MOE køber samarbejdspartner og bliver full-service rådgiver i Norge

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder