Estate Media –

Nyheder – Danmark

(foto: MOE)

MOE køber samarbejdspartner og bliver full-service rådgiver i Norge

Med norske Håheim Prosjekt ombord rykker MOE et skridt op i ligaen, og leverer hele rådgivningspakken på norske byggeprojekter.

Martin Burlund

fredag 22. september 2017 8:56

MOE har de senere år styrket sin position i Norge, og fortsætter vækstsporet med opkøbet af Håheim Prosjekt, der har kompetencer inden for områderne bygherrerådgivning, projekteringsledelse og byggeledelse.

MOE Norge har længe haft et tæt og positivt samarbejde med ingeniørvirksomheden Håheim Prosjekt. Begge parter øjnede derfor chancen for et godt match, der både giver større kapacitet og danner grundlag for at kunne levere den fulde pakke til norske bygherrer.

– Det, at vi får flere kompetencer og spreder os over flere geografier gør os mere konkurrence-dygtige, og øger vores muligheder for at tiltrække spændende og udfordrende projekter og endnu flere kompetente medarbejdere, udtaler administrerende direktør for MOE koncernen Christian Listov-Saabye.

Den stærke lokale forankring i Norge er vigtigt for at realisere koncernens 2020 strategi.

– Vi arbejder målrettet på at eksportere vores full-service koncept til det norske marked, og her er Håheims særlige kompetencer en vigtig brik, da disse discipliner kræver et stærkt lokalt og natio-nalt kendskab, forklarer Christian Listov-Saabye.

MOE Norge har ligeledes oprustet med nye, stærke profiler inden for vej og trafikplanlægning, hvilket er endnu et vigtigt bidrag til rådgivningspaletten. Det samme gør sig i nogen grad gældende for infrastrukturområdet, som er under udvikling.

Ifølge adm. direktør for MOE Norge, Sune Wendelboe, er kombinationen af de to firmaers kompetencer ideel.

– Håheim Prosjekt står stærkt inden for bygherrerådgivning og projekteringsledelse. Det har stor værdi for os, da vi indtil nu har fokuseret på projektering og design på det norske marked. Vi har endda primært arbejdet med installationer, vvs og el, så når Håheim Prosjekt sam-tidig har stor erfaring på konstruktionsområdet, får vi også alle de store ingeniørfag på plads på norsk jord.

MOE og Håheim Prosjekt komplimenterer herudover hinanden i geografisk forstand. For mens Håheim Prosjekt, og deres 9 medarbejdere, har et kontor i Tønsberg sydvest for Oslo, har MOE netop åbnet kontor i Ski på østsiden af den norske hovedstad. Herudover har begge firmaet et kontor i byen Asker lidt vest for Oslo.

( Besøgt 330 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Færre og færre boliglejere sættes på gaden – især i hovedstaden

Bolig / tirsdag 1. december 2020

– En ubehøvlet retorik

Estate Magasin, Byudvikling, Odense / mandag 30. november 2020

Arkitema med i vinderteam af 10 milliarder kr. stort projekt

Arkitektfirmaer / tirsdag 1. december 2020

Antallet af ghettoområder knap halveret på ny liste: – Fantastisk positivt

Bolig / tirsdag 1. december 2020

Agat finder ny teknisk chef hos entreprenør

Pluss, Investering, Virksomheder og mennesker / tirsdag 1. december 2020

Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Ung i Ejendom / mandag 30. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030

Torsdag den 10. december kl. 10:00

WEBINAR Udviklingen på kontormarkedet

- stigende tomgang, hjemmearbejdspladser og domicilinvesteringerEstate Podcast

Seneste nyheder