Båbak Eftekhari er uddannet advokat fra Bech-Bruun og arbejder i dag som General Counsel hos Capital Investment. Det var hans stilling som Senior Asset Manager i Kereby, der fik ham på Estate Medias liste over de største talenter i ejendomsbranchen i både 2020 og 2021 – Ung i Ejendom.

– Det er ikke en falliterklæring at skifte spor

Båbak Eftekhari er uddannet advokat fra Bech-Bruun og arbejder i dag som General Counsel hos ejendomsudvikleren Capital Investment. Det var hans stilling som Senior Asset Manager i Kereby, der fik ham på Estate Medias liste over de største talenter i ejendomsbranchen i både 2020 og 2021 – Ung i Ejendom.

I indstillingen blev det blandt andet fremhævet, at han var struktureret og resultatorienteret.

I forbindelse med Ung i Ejendom 2024, hvor man nu kan indstille sin kandidat via det her link, har vi bedt Båbak Eftekhari svare på fire spørgsmål, der sigter mod at inspirere og give perspektiver til både unge og gamle i branchen.

Hvad er det vigtigste, du har lært i din karriere?
Det vigtigste, jeg har lært, er at sætte klare grænser for mig selv og finde balancen i arbejdslivet. Det har været afgørende at indse, at det ikke gavner at stresse over de mange opgaver, der naturligt følger med i jobbet, og at arbejdet ikke behøver at tages med hjem i weekenderne. Der er altid en dag i morgen, og opgaverne vil blive løst i deres tid. Denne tilgang har lært mig at arbejde ud fra et sted med hvile og ro, hvilket i sidste ende skaber de bedste og mest bæredygtige resultater.

Hvilket råd ville du give til unge i branchen?
Mit råd er at være nysgerrig og ikke være bange for at udforske forskellige retninger og muligheder især i starten af karrieren. Branchen er alsidig med mange facetter, og jo mere man lærer, desto bedre kan man finde sin plads og navigere i den. Det er heller ikke en falliterklæring at skifte spor senere – tværtimod tager du altid værdifuld viden og erfaring med, som kan bruges i nye sammenhænge. 

Hvad er du mest stolt af at have opnået i din karriere ind til nu?
Jeg er stolt over, at jeg har haft modet til at gå min egen vej og ikke lade mig styre af andres forventninger. Det har været vigtigt for mig at lytte til mine egne ambitioner og behov og træffe beslutninger ud fra, hvad der føltes rigtigt for mig fremfor at følge en forudbestemt sti. Denne tilgang har givet mig både personlig og professionel frihed.

Hvad har været den største udfordring?
Den største udfordring har været at lære, at tid ofte er en allieret, og at man ikke behøver at jagte alle mål og visioner med det samme. Det har krævet tilvænning at finde ro i, at de rette muligheder vil åbne sig, når tiden er moden. Selvom det er vigtigt at have klare visioner og mål, er det lige så vigtigt at værdsætte hverdagen og de opgaver, der naturligt følger med. Det er i balancen mellem ambition og tålmodighed, at de bedste resultater opstår.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder