Godt nyt for Copenhagen Towers: København hitter blandt de ansatte i lægemiddelagenturet

Mere end 65 procent af personalet hos EU’s lægemiddelagentur vil umiddelbart følge med, hvis deres fremtidige arbejdsplads ligger i København. Dermed er København en ud af fem ansøgerbyer som lander i toppen af en intern medarbejderundersøgelse i lægemiddelagenturet.

Hvor stor en andel af medarbejderne, som følger med fra London efter Brexit, er vigtigt for planlægningen af nye lægemidlers indtog på markedet og har derfor indflydelse hos de politikere, der skal træffe beslutningen.

Wien, Amsterdam, Milan og Barcelona er de andre fire favoritbyer, men undersøgelsen blev foretaget før det politiske kaos, der har udspillet sig i den sidste måneds tid i Catalonien.

Undersøgelsen stiller spørgsmålstegn ved blandt andet de forskellige byers infrastruktur, antal af internationale skolepladser og mulighed for jobs til ægtefæller, samt procentvis af medarbejdere, der vil flytte med til hver enkelt af de pågældende byer.

Læs undersøgelsen her.

Lægemiddelagenturet er blevet lovet Copenhagen Towers i Ørestaden til gratis afbenyttelse i 20 år. Et groft anslået regneeksempel viser, at alene lejeudgiften vil beløbe sig til omkring 900 millioner kr. over 20 år. Til gengæld er idéen, at tilstedeværelsen af de omkring 850 medarbejdere vil gavne samfundet og mere end tilbagebetale denne investering.

Læs også: Løkkes Copenhagen Towers-freebie vil koste knap 1 milliard kr. i husleje





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder