Michael Nielsen-Elgard bliver ny byggedirektør hos Bo-Vest. Foto: Jesper Blæsild.

Bo-Vest får ny byggedirektør

Bo-Vest, der administrerer flere tusind boliger vest for København, får ny byggedirektør.

2. september starter Michael Nielsen-Elgaard efter 20 år hos KAB – senest kommer han fra en stilling som byggechef og vicedirektør.

– Det er vemodigt at sige farvel til KAB, hvor jeg altid har haft glæden af engagerede og dygtige kollegaer, fantastiske medarbejdere, og professionelle samarbejdspartnere. Jeg er stolt over de resultater, vi har været i stand til at levere i bestræbelserne på at skabe bedre boliger for alle, lyder det fra Michael Nielsen-Elgaard.

Bo-Vest administrerer 15.000 boliger i Albertslund, Brøndby, Ishøj, Greve og København på vegne af boligorganisationerne Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Vridsløselille Andelsboligforening, der i 2007 gik sammen om at danne Bo-Vest. I 2018 kom Bo-Vita også med.

Godt match
– Jeg er vokset op i KAB, og det har været nogle gode år. Men jeg fik et tilbud om en spændende stilling på et tidspunkt i min karriere, hvor jeg synes, det giver mening at skifte job, siger Michael Nielsen-Elgaard.

Det er en mindre organisation, men en bredere stilling og det ser Michael Nielsen-Elgaard frem til.

– Jeg glæder mig til at starte i en ny organisation i nogle nye rammer, hvor jeg kan komme ind og sætte et præg på både byggeri og renovering. Jeg kommer ind som ny leder udefra. Jeg tror, det er godt, at der kommer lidt frisk luft ude fra, siger han.

Hvilken faglighed vil du bringe i spil i det nye job? 

– Jeg har altid arbejdet med alment nybyggeri, både projektudvikling og renovering. Det er håndteringen af de større og komplicerede renoveringssager, jeg kan styrke Bo-Vest med, og det er nogle af de kompetencer, som de tørster efter. Derfor ser jeg det som et rigtig godt match, siger Michael Nielsen-Elgaard.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder