Petter Stordalen. Foto: Hans-Olav Forsang.

Stordalen-hotel i København får ny direktør

Louise Adolph er ny direktør for Petter Stordalens hotel Comfort Hotel Vesterbro i København.

Hun kommer til hotellet med mange års erfaring i branchen og har senest været tilknyttet Ibis Styles i Ørestad.

Comfort Hotel Vesterbro er en del af Strawberry, der ejes af norske Petter Stordalen. Det rummer 400 værelser og 55 medarbejdere, og ligger få hundrede meter fra Københavns Hovedbanegård.

For Louise Adolph er det et gensyn med Strawberry, hvor hun startede sin karriere om receptionist på Quality Hotel Høje Taastrup, som var en del af Strawberry og har siden været både hotelchef, revenue manager, operations manager og direktør for bl.a. møde- og konferencestedet Huone.

– Det bliver fantastisk at vende hjem til Strawberry. Strawberry har en helt unik kultur, som omfavner mangfoldigheden og fokuserer på udviklingen af den enkelte medarbejder. Jeg er meget stolt over at blive en del af den kultur igen, som direktør på Comfort Hotel Vesterbro, lyder det fra Louise Adolph.

Frem til 1. november vil det fortsat være den nuværende direktør Thomas Skov, som har ansvaret for hotellet, samtidig med at han bestrider stillingen som Cluster General Manager på Clarion & Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Solveig Voldheim, Senior Vice President for Comfort Hotel, glæder sig over, at få Louise Adolph ind.

– Hendes brede erfaring, gode resultater indenfor hotelbranchen og hendes fremragende people skills gør, at hun er den helt rette person til at lede Comfort Hotel Vesterbro.

Hotellet undergår for tiden en større renovering, hvor både værelser og stueetagen med Barception, lobby og morgenmadsrestaurant får en opgradering.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder