Petter Stordalen. Foto: Hans-Olav Forsang.

Stordalen udnævner ny direktør i Danmark

Den norske milliardær Petter Stordalen udnævner Thomas Skov som ny direktør til to hoteller i Københavns Lufthavn.

Thomas Skov bliver direktør for de to hoteller Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Copenhagen Airport, der ligger side om side og tilsammen rummer knap 1000 værelser.

Han kommer fra en stilling som direktør på Comfort Hotel Vesterbro, som også er en del af Stordalens konglomeratet Strawberry Group, der er en af de største hotelkæder i Norden med flere end 200 hoteller og 20.000 ansatte.

– Thomas Skov er uden tvivl den rette mand til jobbet. Han har gjort et fantastisk arbejde på Comfort Hotel Vesterbro og har 20 års erfaring i branchen, siger Petter Stordalen.

53-årige Thomas Skov skal stå i spidsen for Strawberrys to hoteller i Københavns Lufthavn. Han har 20 års erfaring og kommer fra en stilling som hoteldirektør på Comfort Hotel Vesterbro. Billede: Strawberry.

Stordalen tilføjede budgethotellet Comfort Hotel Copenhagen Airports 600 værelser og 3900 kvm konferencefaciliteter for tre år siden. Og konferencefaciliteternes lokation er, ifølge Petter Stordalen, den bedste i verden.

Thomas Askovs ambition er, at “skulle ud og lægge arm med øvrige store københavnske konferencevenues”.

– Der findes ikke andre steder i Københavnsområdet, som kan tilbyde det, vi kan, når det kommer til at samle både overnatninger, møder og konferencer på ét sted, som er let at komme til, siger han og tilføjer, at planen er en større renovering af hotelværelser og wellnessfaciliteter på Clarion.

Strawberry Group har seks hoteller i Danmark. Tre i København, to ved lufthavnen og et i Nordjylland, da de for få måneder siden overtog driften af familiehotellet og badelandet The Reef i Frederikshavn i Nordjylland.

Strawberry Groups hoteller i Danmark:

Villa Copenhagen

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Vesterbro

Hotel Admiral

Quality Hotel The Reef

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder