Mette Thiberg. Foto: Alfa Development.

Alfa-direktør stopper

 Alfa Developments udviklingsdirektør i Øst, Mette Thiberg, et stoppet i selskabet ved indgangen til august.

Hun nåede at være en del af selskabet i 3,5 år.

– Jeg har sat strøm til udviklingsenheden i Alfa Development. Det var dét min opgave var, da jeg blev anset i sin tid. I dag står vi står et helt andet andet sted, siger hun til Estate Media.

I sit nu tidligere job havde Mette Thiberg en nøglerolle i forhold til at drive lokalplanerne frem.

I dag står selskabet med 100.000 kvm lokalplan på vej til godkendelse, hvilket er hovedårsagen til, at Mette Thiberg har valgt at stoppe i forbindelse med, at hendes kontrakt udløb.

– Fokus i virksomheden kommer nu til at være på eksekvering og udvikling af projekterne, mere end at få lokalplanerne i mål, forklarer hun.

Medejer og stifter af ALFA Development, Andreea Kaiser, takker Mette Thiberg for hendes indsats.

– Både Mette og vi kan være stolte af af den udvikling vi ha været igennmem. Vi har altid haft gode diskussioner undervejs. Men netop når meninger brydes, opstår de bedste og mest robuste løsninger, og vi ser frem til at aktivere lokalplanernes potentiale. Nu skilles vores veje med gensidig respekt og forståelse, siger hun.

Afla Development sætter nu gang i rekrutteringen af en ny udviklingsdirektør.

Hvad der skal ske nu for Mette Thiberg, ved hun ikke med sikkerhed.

– Jeg forventer at bruge de kommende måneder på at trække vejret, være nysgerrig og mærke efter hvad min næste udfordring skal indeholde, siger hun.

Mette Thiberg har været i Alfa Development siden februar 2021 og før det var hun i to år hos Ikano Bolig, hvor hun var byggechef.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder