Spies' moderkoncern, Nordic Leisure Travel Group (NLTG), har netop solgt to resorts til det græske ejendomsinvesteringsselskabet Premia Properties. Blandt andet dette på Kreta. Foto: Spies.

Spies sælger hoteller for trecifret millionbeløb

Spies’ moderkoncern, Nordic Leisure Travel Group (NLTG), har netop solgt to resorts til det græske ejendomsinvesteringsselskabet Premia Properties.

Købsprisen for transaktionen er 112,5 millioner euro, svarende til cirka 840 millioner kr.

Handlen drejer sig om to familieresorts – Sunwing Kallithea Beach på Rhodos og Sunwing Makrigialos Beach og Ocean Beach Club på Kreta.

NLTG fortsætter driften af hotellerne gennem en langsigtet lejekontrakt.

– Handlen markerer et spændende kapitel, og vi er glade for at kunne annoncere vores nye samarbejde med Premia Properties, siger Petter Stordalen, grundlægger og ejer af Strawberry Group, der ejer 39,7 procent af NLTG.

Giver muligheder  
Handlen med Premia betyder, at Spies har mulighed for at udvikle nye hotelkoncepter i Grækenland, som er deres største sommerdestination.

– Jeg er meget positiv overfor handlen og dette strategiske partnerskab med Premia Properties. Det vil gøre os i stand til at udforske og udvikle nye koncepthoteller på et af vores absolut mest populære feriesteder. Grækenland er vores største sommerdestination, og vi ser særligt stor efterspørgsel på vores egne hotelkoncepter, både dem for børnefamilier og dem for +16 gæster. Så det er helt klart noget, vi kommer til at kigge på fremadrettet – og hvor udviklingen er rykket et skridt nærmere med denne handel, siger Spies’ administrerende direktør, Jan Vendelbo.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder