Petter Stordalen.

Stordalen overtager hotel i det centrale København

Petter A. Stordalen og hans virksomhed Strawberry indgår i denne uge en aftale med Pandox om leje af  bygningen, der i dag huser Hotel Mayfair.

Hotelejendommen er lokaliseret i det centrale København på Helgolandsgade, der forbinder Istedgade og Vesterbrogade.

Pandox har ejet ejendommen siden 2010 og har drevet hotellet på egen hånd siden april 2020. Hotellet har 203 værelser.

Petter A. Stordalen overtager hotellet med målet om at etablere Strawberrys koncept “Hobo” i ejendommen.

Hobos koncept er, at det skal dyrke det urbane og rebelske og konstant være i udvikling og afspejle, hvordan byen udvikler sig.

Ifølge Strawberry har konceptet allerede været en succes i Stockholm.

– Den satsning, vi nu tager med Hobo i de forskellige hovedstæder, vil tilføre nye, levende mødepladser til byerne, både for de gæster som bor lige rundt om hjørnet, og dem som kommer fra den anden side af jordkloden, siger Petter A. Stordalen.

Overtog under vanskelige omstændigheder
Hos Pandox er adm. direktør Liia Nõu “svært tilfreds” med den nye lejeaftale.

– Vi overtog hoteldriften under vanskelige omstændigheder i april 2020 og har gennem aktive tiltag og hårdt arbejde både renoveret og repositioneret hotelproduktet, som vi nu lejer ud igen til en stærk operatør under en attraktiv omsætningsbaseret lejeaftale. Det er inspirerende at ønske Strawberry med Hobo-varemærket velkommen som lejer af hotellet, siger Liia Nõu.

Hobo Copenhagen bliver en del af porteføljen i Nordic Hotels & Resort, som er en del af Strawberry og driver mere end 40 fritstående hoteller i Norden, blandt andet Villa Copenhagen i København og snart også Admiral Hotel i samme by.

Henrik Berghult, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts, er glad for den nye aftale.

– Hobo skal indtage Norden, og vi ved, at konceptet vil falde i smag hos både byernes indbyggere og tilrejsende, siger han.

Hobo Stockholm var første skud på stammen, og bliver udover København også udvidet til både Helsinki og Oslo.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder