Nomineret til Ejendomsprisen 2024: Det gamle rådhus

Den 5. september på Ejendomsdagene uddeles årets ejendomspriser. Henover sommeren bringer vi hver dag et indblik i de projekter, der er nomineret. I dag fra kategorien Årets Projekt.

Det femte og sidste projekt, der er nomineret i kategorien, er “Det gamle rådhus” i Høje-Taastrup.

Projektet Det gamle rådhus i Høje-Taastrup er nomineret, fordi det innovativt viser vejen til fremtiden. I en tid, hvor alt for mange river ned, har Ikano Bolig i stedet søgt om ny lokalplan for at skabe Danmarks formentlig største omdannelsesprojekt.

Ikano Bolig vil skabe en bydel med mulighed for en sund og bæredygtig livsstil med inkluderende fællesskaber, når rådhuset fra 1980 på cirka 17.000 kvm er omdannet til godt 200 boliger i en unik transformation, der også inkluderer at bevare mange af de store træer, der er på grunden.

Prisen for Årets Projekt går til bedste nye projekt eller projekt-ide i 2023/2024. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig struktur. Andre priser belønner og priser særligt arkitektur, men projektprisen går til den bygherre/team, der har valgt at bevilge pengene og taget risikoen.

Ejendomsprisen består som altid af 5 individuelle priser i 5 kategorier med 5 nominerede i hver.

I 2023 stemte næsten 4.000 læsere på, hvem der fortjente priserne, og vi håber, at mindst lige så mange vil være med i år til at sikre bredden og diversiteten i de endelige prisvindere.

Fra i dag og frem til 23. august er det muligt at stemme på, hvem der fortjener at stå på scenen og få overrakt priserne den 7. september, og hvem, der for alvor har gjort en forskel for branchen i år enten ved at have ydet en særlig indsats, have fundet på en ny smart måde at gøre tingene på i branchen eller simpelthen ved at tilføre branchen noget nyt.

Se alle tidligere vindere her

Se de nominerede her – bemærk, at man scroller inde i vinduet for at stemme i alle 5 kategorier:

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder