Lone Dannerby Paulsen. Foto: Aarhus Kommune

Stort projekt mangler millioner – ny chef udnævnt

Aarhus Kommune har ansat Lone Dannerby Paulsen som ny projektchef for det store idrætsprojekt Kongelunden.

Som projektchef for Kongelunden i Aarhus skal hun sikre fremdriften i de store anlægsprojekter for bl.a. nyt fodboldstadion, atletikstadion og Sportens Hus.

– Projektet står i en utroligt spændende fase, hvor visionerne skal om- sættes til virkelighed i form af konkrete anlæg og godt byliv, fortæller Lone Dannerby Paulsen.

Og der bliver nok at tage fat på for Lone Dannerby Paulsen, når hun starter 1. august.

Projektet mangler lige nu over 80 millioner kr., kunne Aarhus Stiftstidende tidligere på ugen afsløre – det er byens nye atletikstadion og Sportens Hus, der lige nu ikke er fuldt finansieret.

Aarhus Kommune har afsat 110 millioner kroner til projektet, der er endt med en såkaldt targetpris på 196 millioner kroner.

Ifølge Aarhus Stiftstidende arbejder kommunen nu på at sælge Aarhus Sportskollegie, der er blevet vurderet til 50 millioner kr. Det forventes dog først at være på plads om cirka tre år.

Som projektchef vil Lone Dannerby Paulsen stå i spidsen for Kongelundens sekretariat med otte medarbejdere. Sekretariatet bliver samtidig forankret i forvaltningen for Sport og Fritid under Magistratsafdelingen for Kultur og Borgerservice.

Lone Dannerby Paulsen afløser 65-årige Hardy Pedersen, der ved sin kontraktperiodes udløb har valgt at drosle ned for arbejdslivet.

Læs: Vinderne af nyt atletikstadion fundet





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder