Parkeringsselskabet Parkzone går ind i sikkerhedsbranchen. I Sidste uge tiltrådte Parkzone den samlede overenskomst for parkerings- og sikkerhedsvagter hos VSL. Til venstre Peter Jørgensen, formand VSL og Ronen Leon, adm. direktør Parkzone. Foto: Parkzone.

Parkeringsselskab vil konkurrere med sikkerhedsfirmaer

Parkzone udvider forretningen og går ind i sikkerhedsbranchen. De vil fremover også tilbyde sikkerhedsløsninger som sikkerhedsvager, brandsikring og hjertestartere.

Parkzone vurderer, at det giver god mening at gå ind i sikkerhedsbranchen, fordi de allerede er ude på ejendommene.

– Vi lever og ånder for fremtidens parkering og tilbud, der lægger sig op ad en god parkeringsoplevelse – og Parkzone er stadig et parkeringsselskab. For os var der dog god synergi i at udvide værdikæden ved at tilbyde parkerings- og sikkerhedsløsninger som et samlet tilbud, fordi vi alligevel er ude ved ejendommene. Derfor er det helt naturligt for os at udvide med en sikkerhedsdel som næste skridt i vores ambitiøse strategi, siger adm. direktør Ronen Leon.

Ronen Leon trækker på tidligere erfaringer, når han vælger at tilknytte sikkerhedsløsninger til selskabets parkeringsydelser. Han tiltrådte nemlig som adm. direktør i februar i år efter otte år som direktør for sikkerhedsfirmaet Securitas Danmark. Før det var han i sikkerhedsfirmaet Verisure.

Parkzone er for 50 procents vedkommende ejet af Stensdal Group, som investerer i ejendomme især på Vestegnen i København.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder