Nordicals adm. direktør Erik Andresen. Foto: Nordicals.

Nordicals regnskab tager et dyk

Ehvervsmæglerkæden Nordicals’ regnskab for 2023 tager et dyk og lander på 34 millioner kr. før skat mod 48 millioner kr. i 2022.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordicals på baggrund af deres nye årsregnskab. Estate Media har ikke set regnskabet, da der ifølge Nordicals ikke eksisterer et samlet regnskab for alle forretningerne. Regnskabet er derfor en sammenlægning af de 24 partnerdrevne mæglerforretningers regnskaber.

– Resultatet bærer naturligvis præg af, at vi har set et omsætningsfald det seneste år på grund af den lave aktivitet på transaktionsmarkedet. Vi har prioriteret at bevare vores medarbejderstab – det er grundlæggende vores vigtigste aktiv – og derfor har vi helt naturligt set et fald på bundlinjen, siger adm. direktør, Erik Andresen.

Selv er Nordicals tilfreds med resultatet set i lyset af et stille år på investeringsmarkedet.

– Da investeringsmarkedet gik ned i tempo i 2022, satte vi relativt hurtigt fokus på at styrke og synliggøre vores øvrige ydelser. Det har vi haft succes med, og derfor har både vores udlejnings- og vurderingsafdeling fyldt en større del af forretningen i 2023. Med tanke på at vi har set en halvering af transaktionsvolumen i 2023, og at den største del af omsætningen historisk har ligget i den del af forretningen, må vi betegne resultatet som tilfredsstillende, fortæller Erik Andresen.

Nordicals forventer en drift i 2024 på samme niveau som 2023.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder