Lisette Østergreen Nielsen (tv.) og Ida Marie Pontoppidan (th.). Foto: Nordicals

Nordicals København henter ny udlejningschef fra Deas

Lisette Østergreen Nielsen bliver ny udlejningschef hos Nordicals København.

Det oplyser selskabet torsdag morgen.

Hun kommer til erhvervsmæglerkæden fra Deas, hvor hun har haft en lignende stilling. Den nyansatte udlejningschef får selskab af Ida Marie Pontoppidan, der også kommer fra Deas. Her har hun de seneste år været Leasing Manager Assistent.

Lisette Østergreen Nielsens opgave bliver at udvikle erhvervsmæglerens udlejningsben i København og styrke udlejningsprocessen for forretningens kunder.

– Jeg glæder mig til at videreudvikle Nordicals’ position på det københavnske erhvervsudlejningsmarked. Jeg har i efterhånden en god årrække beskæftiget mig med området, og glæder mig til at bringe mine erfaringer og det netværk, jeg har opbygget, i spil til fordel for vores kunder, fortæller Lisette Østergreen Nielsen.

Lisette Østergreen Nielsen har mere end 10 års erfaring fra ejendomsbranchen og før Deas, var hun Senior Associate hos Cushman & Wakefield RED. Derudover har hun arbejdet hos flere af de førende danske ejendomsadvokater.

Nyansættelserne er ifølge Nordicals Købenahavn en del af en oprustning. I løbet af første halvår 2024 kommer virksomheden til at tælle flere nyansættelser, oplyser adm. direktør, Erik Andresen.

– I 2024 skruer vi op for ambitionerne i København med det mål for øje at kunne yde en endnu stærkere rådgivning i et stadigt mere komplekst ejendomsmarked. Det indebærer blandt andet, at vi gearer op i vores udlejningsafdeling, hvor vi i Lisette og Ida Marie har fået et stærkt mix af erfaring og talent. Jeg glæder mig til at bringe deres kompetencer i spil i organisationen og op mod vores kunder, siger han.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder