Lars Thylander. Foto: Wilfred Gachau

Thylander tilpasser ledelsen: Søren Vendelbo og Mikkel Rosendahl fratræder

Ejendomsselskabet Thylander har valgt at stoppe samarbejdet med viceadm. direktør Søren Vendelbo og COO/CFO Mikkel Rosendahl.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse mandag.

Ifølge Thylander sker det på grund af et nyt strategisk fokus.

– Søren Vendelbo og Mikkel Rosendahl har efter dialog med ejerkredsen om strategi og organisation aftalt at fratræde deres stillinger, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

Adm. direktør i Thylander, Lars Thylander, sender dem en tak på vej ud af døren.

– Vi vil gerne sige Søren og Mikkel en meget stor tak for deres indsats og for deres betydelige bidrag til at udvikle virksomheden, siger han.

Søren Vendelbo: Thylander ønsker at dreje skibet
Søren Vendelbo fortæller til Estate Media, at hans afsked er udramatisk.

– Direktionen, aktionærerne og bestyrelsen har haft en dialog om både strategi og organisation over de seneste uger, og der er det blevet klart, at vi ikke er enige om den overordnede retning for virksomheden. Det er ikke nogen hemmelighed, at det interessante og spændende ved det her job for mig personligt, var at vækste fund-management forretningen. Det har vist sig svært i det nuværende marked, og nu ønsker Thylander så dreje skibet mere i den retning af de klassiske dyder som virksomheden er bygget på.

Ifølge Søren Vendelbo, så har han det fint med den aftale, som de er nået frem til.

– Når man ikke er enige om den overordnede strategi og hvordan organisationen skal se ud, så er det jo i sidste ende de, der ejer virksomheden, der bestemmer.

Søren Vendelbo blev ansat 1. januar i år, og fik dermed kun 11. måneder på posten som viceadm. direktør i Thylander. Selvom det blev til et kort ophold i virksomheden er han tilfreds.

– Det har været både spændende og udfordrende. Vi både troede og håbede på, at vi sammen kunne skabe en endnu større forretning, end det er endt med i løbet af det seneste år. Men det har været spændende, og min afsked er som sådan udramatisk. Jeg har stadig nogle småopgaver, som jeg vil lukke for henover de næste uger, siger han.

Jarl Greve forfremmes
Jarl Greve, som igennem en længere periode har haft en ledende rolle i at udvikle virksomheden, forfremmes til COO og Partner og indgår pr. dags dato i ledelsesteamet.

Thylander oplyser, at selskabet i de næste to år skal fokusere på driftsoptimering af den eksisterende portefølje, development-projekter og investeringer i de to nyeste fonde Build for Life og TG Partners VIII samt transaction advisory for internationale klienter.

Det betyder også, at Thylander ikke længere vil søge at forvalte asset management mandater for eksterne investorer.

– Med udgangspunkt i et positivt fundraising momentum, senest til Build for Life fonden, har vi sikret grobund for vækst og vi er klar til at investere i de markedsmuligheder, vi forventer vil opstå i de kommende år, siger Lars Thylander.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder