Sjunkebyvej 59 i Nakskov var blandt de ejendomme, der indgik i porteføljen hos DBO Real Estate Denmark. Foto: Google Street View

Ejendoms­sel­skab går konkurs

Få de vigtigste nyheder fra ejendomsbranchen i din indbakke – tilmeld dig Estate Medias nyhedsbrev her.

Real Estate Denmark, tidligere DBO Real Estate, er gået konkurs.

Det sker som konsekvens af, at erhvervsstyrelsen tvivler så meget på oplysningerne om, hvem der reelt har ejet selskab med tidligere ejendomsfallenter i spidsen.

Det skriver Børsen.

Real Estate Denmarks advokat, Tue Askeland, forsøgte den 14. september at få Erhvervsstyrelsen til at ændre beslutningen om at sende selskaberne til tvangsopløsning, da der var dukket et dokument op, der skulle dokumentere ejerforholdene.

Erhvervsstyrelsen afviste dog, at beslutningen kunne ændres og trak derefter stikket på selskabet.

Real Estate Denmark har gennem flere måneder trukket overskrifter.

Navneskift og nye ejere
I maj kunne DR og Børsen fortælle, at Martin Klüts, der gik konkurs med aktiver for flere milliarder i forbindelse med finanskrisen, igen var aktiv i ejendomsbranchen. Martin Klüts – der i mellemtiden havde skiftet efternavn til Larsen – arbejdede som konsulent DBO Real Estate Denmark.

Selskabet ejede en række ejendomme i Danmark, som Martin Larsen havde været med til at udpege.

Et andet navn fra finanskrisen dukkede også op i DBO Real Estate Denmark. René Müller, der dog også havde skiftet navn, så han nu hed René Ulrik.

Selskaberne havde blandt andet skaffet finansiering fra seks PWC-partnere, der ikke var var bekendt med Martin Larsen og René Ulriks roller i selskabet. Derfor trak PwC-partnerne deres udlån på 100 millioner kr. tilbage.

Den 6. juni indledte Erhvervsstyrelsen en kontrolsag af selskabets ejerforhold.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder