Det er her, at de nye seniorboliger kommer til at ligge. Foto: Selmer Byg.

Selmer Gruppen sælger seniorbofællesskab til Koncenton

Selmer Gruppen sælger seniorbofælleskab i Fredericia til en af Danmarks største ejendomsinvestorer Koncenton.

Projektet er beliggende på Skærbækvej i Fredericia hvor der i alt er planer om at opføre 127 boliger i 2 etaper på en 78.000 m2 stor grund Selmer Gruppen fik skøde på i marts 2022.

Prisen for handlen er uoplyst på nuværende tidspunkt.

Stifter og indehaver af Selmer Gruppen, Dennis Grünberger, er glad for handlen med Koncenton.

– Vi ser handlen som en bekræftelse på vores gode samarbejde og som en anerkendelse af fagligheden i vores byggerier. siger Dennis Grünberger.

Hos Koncenton er man også glade for handlen, da den ifølge dem rammer ned i en markant markedstrend.

– Vi oplever generelt stor interesse for seniorbofælleskaber. Det gælder både hos lejerne og hos investorerne, der kan se, at det her er en attraktiv investeringscase. I vores seniorboligfonde bliver man som investor medejer af en række eftertragtede udlejningsejendomme, som giver et godt afkast baseret på en sund drift, siger jurist i Koncenton Peter Bredholt Huus

Byggeriet på Skærbækvej udgør i alt 4.420 m2 fordelt på tre- og fireværelses seniorvenlige boliger alle i ét plan med saddeltag i størrelser på 78, 91 og 98 m2. Foruden fælleshuset etableres der yderligere fællesskabende elementer såsom petanquebane, orangeri og udefitness til gavn for de kommende beboere.

Byggetilladelsen til de første 14 ud af i alt 46 boliger er modtaget fra Fredericia Kommune, hvorfor forsyningsværker og jordentreprenører netop er gået i jorden. Det er Selmer Gruppen og medinvestoren Hoktons fællesejede byggeselskab Selmer Byg A/S, der som totalentreprenør skal opføre selve byggeriet, mens ATRA-arkitekter har ageret totalrådgiver.

Byggeriet forventes at stå færdigt ultimo 2024.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder