Jacob de Lichtenberg og Michael Berthelsen. Foto: Niam.

Michael Berthelsen stopper som landechef – bliver afløst af Jacob de Lichtenberg

Efter fire år på posten træder Michael Berthelsen tilbage som dansk landechef i ejendomsselskabet Niam. Han skal frem over være Senior Director i firmaet, og skal samtidig passe posten som bestyrelsesformand i selskabet Kronhusene, som Niam har stiftet med Milton Huse.

I stedet bliver det Jacob De Lichtenberg, som overtager tøjlerne. Han har været i selskabet siden 2019 og er på nuværende tidspunkt leder for det danske transaktionsteam i firmaet. Skiftet til jobbet som landechef sker pr. 1. juli.

– Jeg har været i Niam siden 2011, hvor Niam etablerede kontor i Danmark. De sidste fire et halvt år som Country Manager. Vi har i Niam Danmark gennemført en lang række gode ejendomsinvesteringer. Jeg er sikker på, at Jacob er den rette til at videreføre som Country Manger i Danmark. Jeg glæder mig til en ny funktion, blandt andet som bestyrelsesformand for Kronhusene, siger Michael Bertelsen.

Michael Bertelsen var blandt andet med til at sælge selskabets HD-portefølje til Heimstaden for 12 milliarder kr. i 2020. Han optrådte også på Estate Medias magthaverliste for 2023, hvor han lå på nr. 48. Det er første gang han optræder på listen, og det kan du læse mere om her.

– Jacob har gennem årene hos os vist, at han både har forretningssans og de lederegenskaber, der kræves for at kunne overtage rollen som Country Manager efter Michael, og vi ser frem til fortsat at have Danmark som en betydningsfuld og vigtig del af Niams investeringsaktiviteter under Jacobs ledelse. Samtidig er vi meget glade for fortsat at kunne drage fordel af Michaels lange erfaring, nu i rollen som Senior Director, siger Rikard Henriksson, Managing Partner hos Niam.

Jacob De Lichtenberg, der var på Estate Medias liste over unge talenter, Ung i Ejendom i 2020, glæder sig til at skulle stå i spidsen for Niams milliarder i Danmark.

– Det er en ære for mig at påtage mig rollen som Country Manager for Niam i Danmark. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med det dygtige team her i landet og fortsætte med at gøre en positiv forskel både for vores investorer og lejere, siger han.

Niam har i øjeblikket danske ejendomme med en værdi på mellem 7 og 8 mia. kr.

Læs også Milton Huse og Niam går sammen om ejendomsselskab

Læs også Nyt forretningsben: Niam køber Brunswick Real Estate Capital





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder