Øens Pakhus ligger på adressen Lindgreens Allé 12 på Amager. Foto: Vision Ejendommme

Vision Ejendomme køber historisk pakhus på Amager

En markant ejendom nær Amager Strand er netop blevet handlet. Vision Ejendomme har overtaget Lindgreens Allé 12 efter Øens Invest, der er ejet af Jan Elving og Thomas Damm, der også står bag Øens Murerfirma.

Der er tale om en bevaringsværdig ejendom fra 1903, der bærer navnet Øens Pakhus. Det har, som navnet antyder, oprindeligt været brugt som lager for blandt andet Gyldendals Forlag.

I dag er de knap 4000 kvm erhvervsareal inddelt i 13 lejemål, der hver især fungerer som showrooms for blandt andet modebrands som Nymph, Lacoste og Björn Borg Danmark.

– Ejendommen passer godt ind i vores DNA, og det er med stor glæde, at vi tilføjer Lindgreens Allé 12 til vores portefølje, siger Claus Skytte, der er adm. direktør for Vision Ejendomme.

CBRE-mæglerne Rasmus Eilertsen and Nicolai Skov Christiansen agerede rådgivere for sælger i forbindelse med handlen. KHR Architecture bistod Vision Ejendomme med teknisk due diligence og rådgivning.

Vision Ejendomme er ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest. Selskabet har specialiseret sig i at udvikle gamle ejendomme i København med respekt for historien og med øje for nutidens lejerkrav.

Læs mere Ny topchef i Vision Ejendomme vil fortsætte med at investere i København/

Læs mere Vision Ejendomme tredobler overskud





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder