Rotunden ved Strandvejen i Hellerup. Foto: Arkitekturbilleder/Per Munkgaard Thorsen.

KFI køber Rotunden for 216 millioner kr.

Købsmandsfonden KFI har købt ejendommen Rotunden for 216 millioner kr.. KFI har overtaget den cirkulære bygning fra ejendomsinvestoren Dades, som stadig ejer adskillige bygninger i området, heriblandt shoppingcentret Waterfront. Ejendommen ligger på Strandvejen i Hellerup og blev opført i 1995.

– Vi er meget glade for købet. Vi har længe haft kig på Rotunden, fordi den passer perfekt ind i vores opkøbsstrategi med fokus på velbeliggende kvalitetsejendomme, der huser en selvstændig købmand, siger Terje List, adm.direktør, KFI. 

Ejendommen er 5000 kvm, hvor af de 3.300 kvm huser en Meny-forretning. På den måde matcher den størstedelen af KFI’s ejendomsportefølje, hvor de fleste ejendomme rummer minimum en dagligvareforretning.

Hos sælgeren er man også stærkt tilfreds med handlen.

Vi var åbne overfor dialogen med KFI, da de henvendte sig. Salget følger vores investeringsstrategi om at øge kontor- og boligporteføljerne, og ejendommens primære anvendelse er til butiksanvendelse. Derfor er der også tale om en god aftale for begge parter, siger Niels-Peter Edvardsen, investeringsdirektør, Dades. 

Læs også KFI køber ejendom til 40 millioner kr.

Læs også Ejendomme giver KFI det bedste resultat nogensinde





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder