Stigning i hussalget holdt niveauet i juli med stigninger på 8-12 procent i alle regioner

Nøglerne til 4009 villaer og rækkehuse skiftede hænder i juli. Det er et fald på godt 500 handler i forhold til maj og juni, men 437 flere end i samme måned sidste år. Det viser nye tal fra Boligsiden.dk’s månedlige opgørelse af handelsaktiviteten.

– Ofte er årets syvende måned præget af lidt feriestemning. Sådan er det også i år. Antallet af handler falder i forhold til de seneste måneder. Alligevel kan vi konstatere, at der er solgt virkelig mange huse for sæsonen, idet det er første gang i 2010’erne, at vi i en juli måned har over 4000 handler, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Med det flotte resultat i juli er der i årets første syv måneder nu solgt 27.557 villaer og rækkehuse. Det er 11 procent flere end i samme periode sidste år, og stigningen er til at få øje på over hele landet. Således er antallet af handler steget mellem otte og 12 procent i alle landets regioner, og de største stigninger er registreret i Region Midtjylland og Region Sjælland.

– I Region Midtjylland er det især kommunerne Favrskov, Horsens og Struer, der trækker gennemsnittet op. Her er antallet af handler steget med 25 procent. I Region Sjælland er det i Køge, Faxe, Næstved og Odsherred, vi kan registrere de største stigninger. Vi kan altså konstatere, at væksten i antallet af hushandler sker et stykke væk fra de store byer Aarhus og København, siger Birgit Daetz.

Læs også: Jeudan sælger Mønten Kollegium for 335 millioner kr. til DIS





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder